Beautyfood


4,5 / 22 voturi
Strada Jean Louis Calderon 34, Universitate, București
Beautyfood nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Spune-le de ce ai dori să poți rezerva o masă la ei prin platforma noastră - un click pe butonul de mai jos iți va deschide o ciornă de email pe care le-o poți trimite.
Invită localul pe ialoc

Preț Moderat

Beautyfood nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Spune-le de ce ai dori să poți rezerva o masă la ei prin platforma noastră - un click pe butonul de mai jos iți va deschide o ciornă de email pe care le-o poți trimite.
Invită localul pe ialoc
Frumusetea se refera la energie. Echipa, meniul, muzica, tot. Mancarea are felul ei de-a fi; coboara din cer, de exemplu (cu un mont - charge, din bucataria de la etaj); pe tabla apar mesaje inspirate cand te astepti mai putin; uneori cresc acadele in iarba, alteori apar linguri pe pereti si toate iti vorbesc despre acelasi vis devenit realitate. E miraculos.

Spre deosebire de alte locuri si localuri, mai vesele sau mai putin vesele, Beautyfood este un restaurantel miraculos, povestea unui vis implinit.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Beautyfood"

Program

Luni - Joi
09:00 - 23:00
Vineri
09:00 - 00:00
Sâmbătă
10:00 - 00:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Beautyfood"

M Miruna
17 octombrie 2018 12:56 Rezervat în data de 12 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Cheeseburgerul a fost delicios, dar coastele, desi recomandate de personal, au fost arse. A durat foarte mult sa vina mancarea, desi nu era full, iar atmosfera era destul de dubioasa.

M Mirela
5 octombrie 2018 18:02 Rezervat în data de 5 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Locul este micut, dar frumos decorat, curat si primitor. Cafeaua foarte buna, servirea la fel. Mancarea gustoasa cu cateva observatii: pieptul de rata a fost prea bine facut, iar portia de ravioli mi s-a parut f mica.

V Vlad
6 iunie 2018 21:14 Rezervat în data de 6 iunie 2018 prin ialoc.ro

Un loc unde mereu m-am putut bucura de sandwich-ul Reuben. Micut, cu o terasa plăcută, iar odată cu venirea căldurii sper că aveti un plan pentru racire in incapere. De asemeni, acum cu colaborarea cu cei de la Ground Zero e mai interesant de ieșit in acest loc, însă speram ca aprovizionarea să fie mai ok...nu un singur sortiment. Cel puțin în această zi. Dacă rezolvati partea de aprovizionare... meritați 5 stele. Va rog chiar :))

Daniel Dulgerian
1 septembrie 2019 12:23

Great menu with several choices. Drinks menu is small but has good wine and craft beer, plus a spicy lemonade in the summer. Would love if they offered potato wedges or fries instead of just baked potato. Will definitely be back!
Sursa: Google

Silviu Dan Tanasie
5 iulie 2019 21:21

Excellent food. Undoubtedly some of the best I've eaten in Bucharest. Prices are not cheap , 20 RON for a soup is above market average, but they are justified given the quality of the food. I highly recommend this place.
Sursa: Google

Ovidiu Stoian
25 august 2019 15:24

Great food, cooked with passion, nice for brunch or afterwork dinner. Pets are treated great as well. Chill and lovely place
Sursa: Google

Irina Lam
16 mai 2019 21:03

The place and staff is nice. They have great craft beer and interesting dishes. A little more attention to the quality and taste would be something to improve on. Nonetheless, it's a pretty cool place.
Sursa: Google

Ovidiu Punga
14 mai 2019 10:52

Excellent food and great service.
Don't hesitate to get inside and have lunch/dinner with family or friends.
The barman has good skills. Taste the margarita ;)
We will definitely return.
Sursa: Google