Osteria Zucca
Osteria Zucca
4,8 / 157 voturiPrin modul de gândire diferit facem preparate proaspete, sănătoase și atrăgătoare, asamblând cu pasiune ingrediente proaspete, pe care vi le oferim cu dedicație. Și tot ceea ce facem, facem cu bucurie și considerație, deoarece am învățat că în fiecare zi trebuie să fii onest și devotat, iar atunci succesul nu este niciodata departe.
Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri, la etaj având un separeu de 18 locuri. Pe terasă sunt de 38 de locuri. Materia prima este importata din Italia, inclusiv făină pentru pizza. Noi gătim exclusiv cu ulei de masline extravirgin de o calitate superioară.
Program
- Luni - Duminică
- 11:00 - 23:00
Caracteristici
Păreri despre Osteria Zucca
We had a lovely evening meal, my wife had the seafood spaghetti and I had fillet beef with rigatoni. The veal carpaccio combined with the foccacia for a starter was fantastic. I am definitely recommending this place and there is an awesome cocktail bar around the corner.
Pastele cu fructe de mare au fost geniale. Locul arata întunecat, dar cumva aduce cu micile localuri din Italia.
Ambianta frumoasa si intima, serviciu foarte atent, mancare foarte buna (poate portiile prea mari). Ca sugestie, sa adaugati in menu vitello tonnato daca se poate.
                                                    Am fost la Osteria Zucca împreună cu prietenele mele și ne-am simțit minunat! 🥰 Atmosfera este intimă, cu acel sentiment plăcut că ești în vizită la cineva drag acasă. Personalul este extrem de prietenos și atent, iar faptul că nu ne-au grăbit deloc ne-a permis să ne bucurăm în tihnă de seară și de povești.
Mâncarea a fost absolut delicioasă – am ales fructele de mare la grătar și au fost perfecte: proaspete, fragede și pline de savoare. Cu siguranță un loc în care voi reveni și pe care îl recomand oricui vrea o experiență relaxantă și gustoasă în București. 🍷🐙                                                                                                    
 
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            