Pentru comunitatea de gurmanzi, foodies, chefs, chelneri, owners de restaurante sau pur si simplu curioși în ale descoperirilor gastro-urbane, ne-am hotărât ca La Cafea să instalăm această rubrică săptămânală dedicată trecerii în revistă a poveștilor cu tentă gastronomică din online-ul românesc și nu numai.
- Decât o revistă: [24/7] Balls.: Fă rai din ce ai
- Vice România: Cum să devii vegan dacă ești leneș și n-ai bani
- Blog Eisberg: Laptele de migdale, de la domnitori la țărani
- Vinul.ro: Un English bar surprinzător și trei lacuri completează oferta Casei Timiș, în Dealu Mare. A început și extinderea spațiilor de cazare
- Wine & dine: Video cringe în lumea vinului sau cum să omori brandul în moduri creative
- Blog Sabina Gealatu: La Taclale cu Andreea Grecu (Taste Bazaar)
Din sfera știrilor internaționale, au fost anunțate restaurantele cu stele Michelin din Marea Britanie – o surpriză este faptul că sunt mai multe femei chef premiate.
Altas Obscura povestește despre reconstrucția unui meniu dintr-un pub din orașul antic Pompeii.
Descoperirea săptămânii este newsletter-ul celor de la Taste, o deliciozitate pentru pasionații de bunătățuri și povești.
Pentru pasionații de Instagram, inaugurăm și recomandarea săptămânii și extra inspirație: Toilet Paper Magazine Official
PS: desigur, nu putea lipsi din Revista presei culinaro-bahice (1) știrea principală a săptămânii, faptul că s-au redeschis interioarele. Dar credem că deja a aflat toată lumea până acum 🙂