De la lapte de iac la ialoc

Taxi. Bilete de avion. Cazare. Haine, pizza, cărți, jocuri, filme, teatru, până și mașini de spălat sau biciclete. Pe toate le comanzi online – de pe un site, dintr-o aplicație, din amândouă.

Ești printre primii care încearcă o aplicație nouă, un telefon de ultimă generație, un tricou mai șui sau câteva piese ale unei trupe de care abia încep să audă și alții. Dar nu le abandonezi când devin populare, doar te bucuri că ai fost acolo de la început. Știi cum e să trimiți mesaje pe o rețea socială prin SMS, să se roage prietenii de tine pentru că ai invitații pentru un nou serviciu de email lansat de un motor de căutare sau pentru un serviciu de ridesharing abia apărut la noi.

Ca tine sunt puțini, și fără voi lumea s-ar mișca mai încet – apetența pentru nou nu e ceva comun.Fără oameni ca tine, nu am ști ce gust au laptele de iac, roșia sau cartoful, ce sunt telefonul deștept sau banala furculiță (care a devenit un obiect comun la masă abia prin secolul X).

O agenție de publicitate ți-ar spune “innovator”, “early adopter” sau “lighthouse customer”. Noi îți spunem “Mulțumesc”. Pentru că ești cum ești și pentru că, fără oameni ca tine, aplicații ca a noastră nu ar exista. Și îți mulțumim nu cu două-trei cuvinte pe-o foaie sau într-un email. Nu. Îți mulțumim cu ceva nou de încercat – burgerul ialoc. Primul burger al unei companii tech din România (cel puțin din câte știm noi). Primul burger care poate fi comandat doar de tine și cei asemenea ție – devoratorii de nou, curioșii din fire, cei care vor mâinele, astăzi.

gif1
Conține: Carne de Vită / Brânză Brie / Rucola cu Ceapă Murată / Pesto Roșu de Roșii Uscate cu Migdale / Jambon Afumat.

Burgerul ialoc poate fi găsit în ediție limitată la Switch.eat la prețul de 35,00 lei

Rezervă o masă la Switch.eat

Poftă bună!