Porto Arte

Bulevardul 16 Decembrie 1989, Pod Maria , Timișoara
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Porto Arte

Clubul Porto Arte este amplasat in zona centrala si in acelasi timp intr-un loc retras, linistit si romantic pe malul apei.Reprezinta o excelenta zona de recreere si divertisment si este dotat cu retea de internet wireless.

Clubul Porto Arte este binecunoscut timisorenilor sub denumirea veche de "Vaporul", o locatie complexa cuprinzand un pub, un restaurant si o terasa amplasate intr-un cadru feeric pe malul apei.

Avem o oferta generoasa cuprinzand in special o bucatarie complexa de nivel ridicat, cu multe surprize culinare, produse de bar foarte apreciate de cunoscatori, incluzand retete unice si nu in ultimul rand, evenimente de calitate: de la concerte de diverse genuri/facturi la teatru si stand-up comedy.

Porto Arte este locul in care te regasesti si tu !

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Porto Arte"

Păreri despre "Porto Arte"

Adriana Tonenchi
5 aprilie 2019 10:05

A place where Bega surround you at morning caffe, where food is wonderful, trees and birds make you forget that you are near the central of Timișoara. And in the night concerts are marvelous.
Sursa: Google

Vali Stanciulescu
10 decembrie 2018 02:22

Live music almost every week during the summer. Close to the city centre, great staff and service. They have a great kitchen and also a great bar.
Sursa: Google

Istvan Szilveszter
16 martie 2019 11:12

Great food. One of the best gardens in the summer
Sursa: Google

Florin Maxim
2 mai 2019 23:21

Good if the weather is good
Sursa: Google

petrus cristian
16 ianuarie 2019 07:57

Great place to enjoy good food by the river side. Many beers help enhance the experience
Sursa: Google