Locanda Del Corso


3,9 / 2 voturi
Strada Mărășești 10, Timișoara
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Locanda Del Corso

Locanda del Corso este un restaurant rafinat cu specific italian si cu o atmosfera imbietoare si discreta, unde clientii sunt rasfatati cu delicatese culinare si vinuri alese.Restaurantul Locanda del Corso este amplasat in zona centrala a orasului Timisoara, pe strada pietonala Marasesti.Decorul resturantului denota o imagine de eleganta confortabila, iar terasa se incadreaza perfect in decorul strazii pietonale, fiind locatia ideala pentru zilele cu soare sau pentru serile calduroase.

Locanda del Corso este locul perfect in care pranzurile de afaceri sau cinele cu prietenii devin momente incantatoare, care se transforma in amintiri frumoase.
Decorul resturantului denota o imagine de eleganta confortabila, iar terasa se incadreaza perfect in decorul strazii pietonale, fiind locatia ideala pentru zilele cu soare sau pentru serile calduroase.
Locanda del Corso este locul perfect in care pranzurile de afaceri sau cinele cu prietenii devin momente incantatoare, care se transforma in amintiri frumoase.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Locanda Del Corso"

Program

Luni - Joi
11:00 - 00:00
Vineri - Sâmbătă
11:00 - 01:00
Duminică
11:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Locanda Del Corso"

Simona Trif
11 martie 2019 22:04

Very tasty food. Personal is always smiling and taking good care of you. Prices are a little above average but the food tastes a lot above average. Everyone should try this restaurant.
Sursa: Google

Maria Milea
7 decembrie 2018 07:42

Good atmosphere and really good food. It is also probably one of the best places in town for some dishes like steak with peppercorn sauce, to name one. The service can be very good, good or mediocre, depending on who is serving you on the day, so that's a bit of a gamble.
Sursa: Google

fabrizio tozzi
16 martie 2019 16:14

I'm Italian, I think that this restaurant is the best Italian restaurant in Timisoara. The staff is very polite, pasta is good and very similar to the original and other specialities are quite good, too.
Sursa: Google

Cristi Trofim
4 martie 2019 15:56

One of the best dining experiences in Timisoara. I highly recommend.
Sursa: Google

Nicolae Vesa
7 martie 2019 03:19

Good pizza and steak, a little pricey. Serving is quick.
Sursa: Google