Casa Bunicii


4 recenzii
Strada Virgil Onițiu 3, Timișoara

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Casa Bunicii

Casa Bunicii 1 si 2 sunt restaurante cu specific Banatean. Nostalgicii copilariei petrecute pe la bunicile din banat dar si calatorii ce poposesc in Timisoara apreciaza deopotriva bogatia bucatariei banatene.

Nu in ultimul rand Casa Bunicii este un restaurant de familie fiind singurul din oras care ofera atat de multe facilitati pentru copii: scaunele speciale, toaleta pt copii, loc de joaca in interior dotat cu camera de supraveghere video si loc de joaca in gradina cu spatiu generos si dotari de calitate.

Datorita politicii noastre de a nu face rezervari la intreaga capacitate, restaurantul nostru nu va fi niciodata inchis pentru o nunta sau un botez. Totusi datorita succesului de care ne bucuram, seara si la sfarsit de saptamana este bine sa va asigurati ca aveti o rezervare facuta din timp.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Bunicii"

Păreri despre "Casa Bunicii"

S Sorin
25 februarie 2018 09:05 Rezervat în data de 24 februarie 2018 prin ialoc.ro

Rezervarea nu a fost vizibila la restaurant, desi a fost confirmata pe mail si prin sms

A Antoniu
12 februarie 2018 16:44 Rezervat în data de 12 februarie 2018 prin ialoc.ro

Primirea a fost ,"nu gasim rezervarea...poate ati rezervat la Casa bunucii2.Mai asteptati sa se elibereze o masa". Mancarea a fost buna.Am incercat noua reteta de "gulas de peste,ca la Szeged".Se vede ca au invatat bine prezentarea si gustul de la vecinii nostri de la Seghedin.

Luigi Volpini
25 februarie 2018 21:15

We had a nice dinner in this traditional place. Very generous the Traditional Plate (choice of salami, cheeses and very particular food as cured lard). I had a duck breast stuffed with foie gras with a berry sauce that was definitely good. All with Romanian red wine which I would advice. Place worth to try
Sursa: Google

Horia Blendea
11 martie 2018 09:51

Nice place, tasty food but expensive.
Sursa: Google

Petr Bednář
30 decembrie 2017 15:35

Room after main entrance has great light, fresh air. Meal was satisfying, unfortunately mine had some pork chops tough and dry. Sauce with mushrooms was covering possible disaster :-) and deserts saved the day 👍
We had enough time to digest between each meal. There was No rush.
Sursa: Google

Ovidiu Monea
6 februarie 2018 20:14

Nice place. The food is good. Like the design. It offers a place for kids to play
Sursa: Google

gary riseborough
21 octombrie 2017 22:55

I don't understand the high Google rating here. A dire experience from start to finish. Starting with a 2 hour wait for food, served by slow, disinterested staff. The wait truly wasn't worth it. The incompetent chefs overcooked EVERYTHING. Meat as tough as boots, soggy vegetables, cold congealed sauces with a sad looking frozen blackberry, mashed potato as cold as Ice cream, and generally lacking in any satisfying flavour.
Looks like other neighbouring customers weren't too happy either.
I'd recommend giving this place a miss!! A truly forgettable experience.
Sursa: Google