Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Bull's Fresh Food

Bulevardul 16 Decembrie 1989 43, Timișoara
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bull's Fresh Food

Restaurantul Bull's, o afacere de familie care iti va produce o impresie deosebita.Meniul variat se compune din alimente proaspete achizitionate chiar in ziua in care sunt gatite. Atmosfera intima, muzica ambientala si curatenia exemplara contribuie, la randul lor, la petrecrea unor momente minunate alaturi de persoanele care te insotesc.
La intrarea in restaurant se gaseste o parcare pazita gratuita precum si o spalatorie auto, fapt ce sporeste confortul si siguranta clientilor nostri.
Se petrece un eveniment deosebit in viata ta? Avem solutii si pentru acest lucru, organizand nunti, botezuri, onomastici, intalniri de lucru si alte evenimente in limita a circa 70 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bull's Fresh Food"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă
09:00 - 16:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Bull's Fresh Food"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Bull's Fresh Food" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

ION
3 septembrie 2014 10:50

Am ramas placut surprins de un micut restaurant nou deschis in Timisoara. Fiind in trecere prin bazarul de pe Brancoveanu, am intrat in curtea interioara-se poate intra si din 16 decembrie- si am dat peste acest restaurant. Fiindu-mi foame si neavand chef de shaorme si alte asemenea nebunii, am intrat sa iau ceva de-ale gurii. De servit serveau chiar proprietarii, ceea ce e un punct in plus, avand tot interesul ca cel care le calca pragul sa fie multumiti. E adevarat, erau un pic stangaci, se vedea ca nu-s de meserie ospatari, dar cu atat erau mai simpatici. Mancarea a fost ok, preturile absolut rezonabile, am mai trecut ulterior, am mancat atat meniul zilei-la 12.5 lei cu tot cu desert!!!- cat si a-la-carte. Desigur, mai au lucruri de imbunatatit, dar pentru un restaurant mic, de familie, cum este acesta, lucrurile sunt pe drumul cel bun.
Sursa: Google

Gede
17 ianuarie 2017 13:28

Am comandat dimineata pentru ora 12 30 si au intarziat enrom, plus ca nu au raspuns la niciun telefon. Neseriosi.
Sursa: Google

Silviu
8 septembrie 2017 04:55

Ok. Mâncare gustoasă
Sursa: Google