Bierhaus

Str. Emanoil Ungureanu 15, Timișoara
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Bierhaus

Bierhaus, singurul loc din oras dedicat celei mai vechi si mai cunoscute bauturi alcoolice din toate timpurile, pune la dispozitie voastra o varietate de peste 80 de sortimente de bere, de la simpla si gustoase bere locala pana la brandurile de renume international si, evident, specialitatile genului.

Cine s-ar fi gandit ca acuma vreo 6000 de ani ca acel amestec de drojdie, malt, hamei si apa va dainui milenii, va descreti fruntile a generatii de consumatori, va scoate vorbe pana si din gura celui mai tacut, si, in unele cazuri va fi folosit si ca medicament.

Pentru cei mai curiosi am pregatit ghiduleniu al berilor oferite de noi, unde, pe langa fiecare sortiment poti citi si cateva cuvinte despre istoric, ingredinte si tipul berii.

O berarie in adevaratul sens, de fapt unica berarie autentica din orasul de pe Bega. Simplitatea, bunul gust, stilul prietenos si nepretentios sunt o invitatie deschisa pentru aceia dintre voi care isi doresc sa savureze o bere buna si o conversatie placuta intr-o atmosfera degajata, cu muzica de calitate si personal mereu la dispozitie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bierhaus"

Program

Luni - Vineri
11:30 - 01:00
Sâmbătă
16:00 - 03:00
Duminică
16:00 - 01:00

Caracteristici

Păreri despre "Bierhaus"

Jaakko Aho
16 martie 2018 22:25

Really good selection of (good) beers. Be early, the place is crowded. Will come again.
Sursa: Google

runkurgan
8 februarie 2018 13:36

Sadly I don't have photos but you gotta visit Bierhaus when in Timisoara! The food is good, tge beer is over the top, even though I only drink Paulaner Weißbier Naturtrub when I go there, and the location is ultra-central!
An encore for the beer: there's beer from all over the world to be had there!
I full-heartedly recommend this place!
Sursa: Google

Heierling Raul
18 martie 2018 09:41

Many types of beers to choose from, good service but very worm inside.
Sursa: Google

Mihai Stoicoi
25 ianuarie 2018 21:27

Nice snacks. Nice music. Good vibe.
Sursa: Google

Rob Munro
11 noiembrie 2017 02:09

Freaken awesome! This is the place to go if you want good beer, great service and an awesome vibe. The atmosphere is relaxed, the dress code is casual, and everyone is friendly - the perfect place to relax and feel welcome in Timisoara.
Sursa: Google