Vila Europa

Preț Moderat
Românească, Internațională
Strada Iacob Bologa 5, Cluj

Vila Europa

Preț Moderat
Românească, Internațională
Strada Iacob Bologa 5, Cluj
Rezervă o masă online
Vila Europa va invita sa gustati cele mai fine si sofisticate preparate din bucataria romaneasca si internationala in restaurantul propriu. Cu o capacitate de 50 de locuri restaurantul este potrivit pentru cine, mese de afaceri, botezuri, petreceri si alte evenimente speciale. Terasa cu o capacitate de 80 de locuri, ofera o atmosfera intima pe timpul sezonului cald. Gratarul si ceaunul pregatit in fata Dumneavoastra va ofera experienta unica de a gusta din preparatele specifice zonei. Cei cu laptop-uri isi pot verifica e-mailul sau a naviga pe web prin intermediul accesului la internet wireless (gratuit). gratuite sunt disponibile în hol. Personalul de la receptie deschisa 24 de ore ofera informatii despre servicii si oferta de obiective turistice si atracții locale, iar hotelul va ofera transfer cu taxi la si de la aeroport pe baza de comanda.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Vila Europa"

Păreri despre Vila Europa

Doar clienții care au rezervat o masă la "Vila Europa" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Alina
1 martie 2023 17:10

We had a great time with family and friends! Great food, very friendly staff, excellent service and great enjoyment! Nice location, excellent atmosphere, free WiFi and free parking! We definitely recommend for family and friends reunion! Rooms available and food excellent, really value for money! Very highly recommended!
Sursa: Google

Moldoveanu
23 martie 2023 11:35

Great staff, awesome food and very good service overall,at a very good price
Sursa: Google

Tudor
9 februarie 2020 18:58

Went there just for a pre-arranged family lunch, was pretty ok (great food, nothing very special but ok). A nice garden.
Sursa: Google

Paul
5 octombrie 2018 17:22

We waited a lot for the food, which was good in the end. I would recommend this place as it's not that pricy.
Sursa: Google

Birtalan
5 iulie 2018 18:24

The daily menu is always really good, the staff is friendly, been there multiple times, haven't had a bad experience yet.
Sursa: Google