Vila Europa

Strada Iacob Bologa 5, Cluj
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Vila Europa

Vila Europa va invita sa gustati cele mai fine si sofisticate preparate din bucataria romaneasca si internationala in restaurantul propriu.
Cu o capacitate de 50 de locuri restaurantul este potrivit pentru cine, mese de afaceri, botezuri, petreceri si alte evenimente speciale.
Terasa cu o capacitate de 80 de locuri, ofera o atmosfera intima pe timpul sezonului cald.
Gratarul si ceaunul pregatit in fata Dumneavoastra va ofera experienta unica de a gusta din preparatele specifice zonei.
Cei cu laptop-uri isi pot verifica e-mailul sau a naviga pe web prin intermediul accesului la internet wireless (gratuit). gratuite sunt disponibile în hol. Personalul de la receptie deschisa 24 de ore ofera informatii despre servicii si oferta de obiective turistice si atracții locale, iar hotelul va ofera transfer cu taxi la si de la aeroport pe baza de comanda.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Vila Europa"

Păreri despre "Vila Europa"

Octavian Margina
2 iunie 2014 22:22

Ok
Sursa: Google

Oprea Bogdan
25 august 2017 21:53

Locație mediocră, se cunoaste numărul redus de personal. Mâncare ok, nu grozavă...ca la hotel, nu ca la mama acasă. Mici detalii omise la curătenie in camere, însă... buba e tot lipsa personalului. Pentru 140 lei/noapte este... NU RECOMAND!
Sursa: Google

Zsombor Nagy
11 aprilie 2017 17:28

Baratsagis kis panzio.
Sursa: Google

Eduard Stoicescu
16 august 2014 20:08

Raport calitate preț foarte bun.Mâncare bună,camerele sunt ok,angajații foarte amabili.Parcare în fata dar și în curtea hotelului.Ma declar multumit
Sursa: Google