Snack & Coffee

Calea Dorobanților 5, Cluj
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Snack & Coffee

Snack & Coffee este o locatie unde puteti bea o cafea fierbinte si manca un croissant proaspat copt , dimineata, inainte de a incepe ziua de munca, ori la pauza de pranz, cand gasiti gustari proaspat preparate, din ingrediente simple, insa de calitate, atent selectionate.

De aici puteti lua cu dumneavoastra ceaiul sau cafeaua preferata, impreuna cu un sandwich sau un produs de patiserie, in drum catre serviciu, in cazul in care treceti pe strada Dorobantilor, vis-a-vis de tribunal.

Snack & Coffee va ofera, pentru consum pe loc sau "to go", o varietate de bauturi specifice de sezon: iarna – bauturi calde, ciocolata, ceaiuri, vara – bauturi reci bazate pe sucuri de fructe proaspat stoarse, frappe-uri, bauturi cu inghetata, ice-tea - combinand in mod practic salonul de servire al produselor cu spatiul de vanzare, atat al produselor destinate consumului pe loc, dar si al altor produse alimentare preambalate, cum sunt ciocolata, intr-o gama diversificata, snacks-uri, dar si tigari si bauturi.


De la Snack & Coffee puteti cumpara, pe langa produsele de consum imediat sau “to go”, chiar si aparate de cafea pentru uz domestic sau pentru birouri, precum si pastile cu cafea pentru aparate, produse de calitate superioara oferite de furnizorul nostru de cafea, Segafredo Zanetti; de asemenea, cutii cu ceaiuri si pachete-cadou, continand tot necesarul servirii ceaiului, asigurate de brandul scotian Brodies.

Toate acestea sunt reunite intr-un concept comercial mai putin cunoscut in Romania, de “mixed boutique”, serviciile si produsele oferite fiind caracterizate in primul rand prin calitatea superioara.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Snack & Coffee"

Program

Luni - Vineri
06:30 - 21:00
Sâmbătă
08:00 - 18:00
Duminică
11:00 - 19:00

Caracteristici

Păreri despre "Snack & Coffee"

Andrei Nejur
5 iulie 2019 18:48

Nice place friendly staff / owner. Good for a short rests while waiting for the local tax administration.
Sursa: Google

radu marcel ciuca
27 iunie 2018 17:45

Best coffee.
Sursa: Google

Calin Iova
6 octombrie 2017 07:52

Best coffe
Sursa: Google

Catalina Ariadna
19 martie 2019 06:49

Deschis foarte devreme, cafea buna, papa bun, multe alte produse care-ti trebuie dimineata devreme, si o vorba buna ca sa-ti incepi ziua cu bine.
Sursa: Google

Emanuel Boboiu
28 iunie 2019 19:50

Cafeaua este bună și servirea de asemenea.
Sursa: Google