Pensiunea Șapte

Calea Baciului 107, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Pensiunea Șapte

Pensiunea Șapte este cotată ca fiind una dintre cele mai bune pensiuni din Cluj Napoca din punct de vedere al raportului calitate-preț.

Aceste condiții pot fi oferite datorită dorinței personalului și proprietarilor pensiunii de a oferi clienților cele mai bune servicii la prețuri rezonabile.

Pensiunea este amplasată în apropierea gării și autogării, la numai 10 minute de centrul istoric al orașului, asigurând un acces facil.

Dispunem de 14 camere cochete, amenajate cu bun gust, curate, dotate cu televizor, tv cablu, internet free wireless, termostate pentru reglarea individuală a temperaturii în camere, băi curate și moderne. Restaurantul pensiunii vă așteaptă cu un meniu variat din bucătăria românească tradițională.

Pensiunea Șapte pune la dispoziție o frumoasă terasă exterioară, loc ideal pentru relaxare, socializare, vizionarea competițiilor sportive.

Curtea interioară proprie asigură parcare pentru fiecare dintre cele 14 camere.

Fiind o familie de sportivi oferim sprijinul prin condiții de preț negociate pentru grupuri de sportivi, participanți la competiții și grupuri organizate.

Pensiunea Șapte vă așteaptă cu drag, fie că sunteți în călătorie de afaceri, în vacanță, în cantonament sau doar în trecere prin orașul nostru .

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pensiunea Șapte"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Pensiunea Șapte"

Nandor Kovacs
12 decembrie 2017 22:45

Good place to stay for the night
Sursa: Google

Mari Marian
1 octombrie 2017 17:56

Ok!!!
Sursa: Google

Dorel Oprea
10 ianuarie 2016 12:28

ok
Sursa: Google

Gruia Cristian
29 august 2018 16:39

Am facut rezervare cu o saptamana inainte de perioada solicitata de cazare, am primit e-mail cu confirmarea rezervarii de la pensiune, dupa care, cu doua zile inainte de a ma prezenta la cazare am primit telefon si fara nici o jena am fost trimis sa imi caut cazare in alta parte deoarece dumnealor nu au camere libere. Am intrebat cum de este posibil ca dupa o confirmare ferma a rezervarii din partea dumnealor este posibil sa se intample asa ceva si mi-au spus sa caut in alta parte pentru ca dumnealor pur si simplu nu ii intereseaza. Comportamentul persoanei cu care am discutat la telefon a fost total lipsit de respect neavand bunul simnt nici macar de a-si cere scuze pentru inconvenientul creat. NU RECOMAND ACEASTA PENSIUNE!!!!!!
Sursa: Google

EUGEN HUSTIU
7 decembrie 2018 21:44

Camerele si lenjeria foarte curate, personalul foarte amabil .Proprietarii foarte cumsecade, m-au primit si cu animalul de compannie, iar servirea la restaurant foarte buna.
Sursa: Google