Olivo Caffe & Bistro

Bulevardul Eroilor 7, Cluj

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări

Olivo Caffe & Bistro nu acceptă rezervări

Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume. Totul ca să vă bucurați de gustul autentic și pentru a găsi împreună cele mai echilibrate și sofisticate combinații. Exact pe gustul dumneavoastră.

La prânz luăm masa împreună. Vă așteptăm cu aceleași standarde cu care v-am obișnuit și la cafea. Arome intense, combinații simple și de efect. Puteți să vă bucurați de ele alături de partenerul dvs. de afaceri, alături de revista preferată sau poate alături de ziarul online pe care-l citiți de pe tabletă. Pentru că timpul dvs. e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită.

Spre seară ne vedem la un vin. Pentru că serile cele mai reușite se află mereu în combinație cu această licoare a zeilor, vă așteptăm cu o selecție de vinuri care o să vă apropie gusturile de perfecțiunea divinității. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm cu ritmuri de jazz.

Let's write a story together. Like good old Sinatra would say, the best is yet to come.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Olivo Caffe & Bistro"

Program

Luni - Joi
08:00 - 22:00
Vineri
08:00 - 00:00
Sâmbătă
09:00 - 00:00
Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Olivo Caffe & Bistro"

Mark Haller
14 noiembrie 2017 18:00

We decided to spend a cozy dinner evening with friends at Olivo Caffe & Bistro.

The peculiar wall painting drew my attention - some sort of antique art that seems woefully out of place next to the cozy coffee house atmosphere.

The food was decent even though served a bit too cold. Nevertheless food presentation was superb and the service is very friendly and efficient, drinks reasonably priced.

However, we were disappointed in the menu, I'm not sure I would come back for one single menu.
The menu was too similar to other restaurants in the surroundings leaving the impression that we have seen or experienced them all.
Sursa: Google

Darren James Smart
15 martie 2018 01:09

Fantastic coffee and amazing cheesecake! Seriously I've been there with friends and my girlfriend and always impressed!
Sursa: Google

Eleonora Koshen
11 februarie 2018 12:00

Non professional ,rude staff ! We came with my friends to have a breakfast and it was full . We said we will call them to ask if there will be an empty space later on and they replied: “we will not pick up the phone anyways “.
Sursa: Google

Teodor Rotaru
18 martie 2018 23:20

cafea si ambianta excelenta!
Sursa: Google

Sarrah Spruyt
1 decembrie 2017 21:51

The food surprised us (positively). Nice portions, tasty food. Friendly, English spoken service.
(Warm) drink menu is extensive. Would come back.
Sursa: Google