Olivo Caffe & Bistro

Bulevardul Eroilor 7, Cluj
Olivo Caffe & Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Moderat

Olivo Caffe & Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume. Totul ca să vă bucurați de gustul autentic și pentru a găsi împreună cele mai echilibrate și sofisticate combinații. Exact pe gustul dumneavoastră.

La prânz luăm masa împreună. Vă așteptăm cu aceleași standarde cu care v-am obișnuit și la cafea. Arome intense, combinații simple și de efect. Puteți să vă bucurați de ele alături de partenerul dvs. de afaceri, alături de revista preferată sau poate alături de ziarul online pe care-l citiți de pe tabletă. Pentru că timpul dvs. e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită.

Spre seară ne vedem la un vin. Pentru că serile cele mai reușite se află mereu în combinație cu această licoare a zeilor, vă așteptăm cu o selecție de vinuri care o să vă apropie gusturile de perfecțiunea divinității. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm cu ritmuri de jazz.

Let's write a story together. Like good old Sinatra would say, the best is yet to come.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Olivo Caffe & Bistro"

Program

Luni - Joi
08:00 - 22:00
Vineri
08:00 - 00:00
Sâmbătă
09:00 - 00:00
Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Olivo Caffe & Bistro"

Anamaria Dutceac Segesten
15 iulie 2019 14:23

Great food and an impressive selection of coffees and teas on the main avenue of the city. This is a very good place to have breakfast, lunch or even cocktails later in the evening. The food tastes great and comes with delicious multi seed bread. All the plates and cups are specially made for the restaurant, and they look beautiful! The interior is very stylish and the atmosphere is modern and elegant.
Sursa: Google

Andrei Verdes
15 august 2019 18:38

Beef cheeks just melt in your mouth! Serving is great and the place just looks like something out of an ancient Roman church...incredible! Will most definitely return!
Sursa: Google

Oana Pop
16 septembrie 2019 15:30

Great service, tasty products, good coffee & food!
For me, this place is an option for starting the day with a good coffee & breakfast, going out for a business lunch or why not....having a glass of prossecco in the evening.
Sursa: Google

Alina Isachi
11 august 2019 18:45

The breakfast is incredible! And the cheesecake... my God! Probably the best I had so far! An awesome experience!
Sursa: Google

Adriana Neagoe
6 septembrie 2019 12:15

One of the best tagliatelle ever. In a cosy atmosphere and right in the middle of downtown. Couldn't ask for more.
Sursa: Google