Olivo Caffe & Bistro

Bulevardul Eroilor 7, Cluj

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Olivo Caffe & Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume. Totul ca să vă bucurați de gustul autentic și pentru a găsi împreună cele mai echilibrate și sofisticate combinații. Exact pe gustul dumneavoastră.

La prânz luăm masa împreună. Vă așteptăm cu aceleași standarde cu care v-am obișnuit și la cafea. Arome intense, combinații simple și de efect. Puteți să vă bucurați de ele alături de partenerul dvs. de afaceri, alături de revista preferată sau poate alături de ziarul online pe care-l citiți de pe tabletă. Pentru că timpul dvs. e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită.

Spre seară ne vedem la un vin. Pentru că serile cele mai reușite se află mereu în combinație cu această licoare a zeilor, vă așteptăm cu o selecție de vinuri care o să vă apropie gusturile de perfecțiunea divinității. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm cu ritmuri de jazz.

Let's write a story together. Like good old Sinatra would say, the best is yet to come.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Olivo Caffe & Bistro"

Program

Luni - Joi
08:00 - 22:00
Vineri
08:00 - 00:00
Sâmbătă
09:00 - 00:00
Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Olivo Caffe & Bistro"

Liliana Jdanov
21 iunie 2018 05:18

A great and quiet place in city center. The wall painting drew my attention, and music is absolute fantastic atmosphere, wide selection of coffees, food and deserts. Good portions, tasty food and great service. Fantastic coffee and amazing cheesecake. English spoken, that is very nice.
Sursa: Google

Apintei Ioana
6 iulie 2018 08:23

Cosy and enjoyable place to stay for breakfast, lunch, dinner. Great coffee! Very professional staff. Right in the heart of the city in proximity to every tourist point.
Sursa: Google

Cristian A.
12 iulie 2018 09:56

Very Good coffee and breakfast. Had a combo breakfast for 26 lei, coffee, banana bread or croissant and a toast. Was what i needed.
Friendly people and cozy place.
Sursa: Google

Cristina Stefania Nesteriuc
28 aprilie 2018 17:17

Olivo was a wonderful experience. Nice music in the background, relaxed and friendly atmosphere, delicious food... I recommend the duck breast with peas. I will definitely come back.
Sursa: Google

Time2Cook
14 iulie 2018 20:41

Very nice place to eat or just take a coffee/tea break. Much to say about the excellent food and the nice wine variety.
Sursa: Google