Marty Society


0,0 / 1 vot
Strada Victor Babeș 39, Cluj

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Marty Society

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, Marty Restaurants este, de aproape 15 ani, locul perfect pentru o masă relaxantă cu familia sau cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă.

Cele cinci locații Marty Restaurants, asemănătoare în esență, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică. Pe ideea diversității în unitate se construiește nucleul Marty, nucleu în care sunt aduse laolaltă gusturi din întreaga lume, în combinații bogate și inedite.

Primitori, grijulii, de încredere și plini de energie, promitem să fim întotdeauna o companie plăcută, ne angajăm deschis să tratăm fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la detalii și să răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism.

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care ne calcă pragul, ne preparăm cu pricepere propria cafea, inventăm în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căutăm, zi de zi, să ne autodepășim, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei. :)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Marty Society"

Program

Luni - Joi
09:00 - 00:00
Vineri
09:00 - 01:00
Sâmbătă
12:00 - 01:00
Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Marty Society"

Paul Pepela
24 ianuarie 2018 22:54

Gorgeus menu and the service is really great
Sursa: Google

DIANA FELEA
26 iulie 2018 12:25

Ok, cu locurile de parcare e mai greu in zona.
Sursa: Google

Stelian Moldovan
27 februarie 2017 10:31

Suprataxat

Am fost ieri seara cu ceva prieteni in Marty pe Victor Babes. 5 persoane am reusit sa mancam conform bonului 6 feluri principale. Eu inteleg ca e gol restaurantul dar nu e ok sa adaugi la nota de plata inca o portie de mancare care nu a fost servita.
In alta ordine de idei cei de la Marty au un nou meniu de aproximativ 2 saptamani. Am mancat la ei chiar in prima zi cand s-a scos noul meniu. Mancare extraordinar de gustoasa si corect gatita. Ma intreb acum cum se poate ca la doua saptamani dupa lansare meniului, bucatarul sa distruga in asa hal reteta incat sa nu mai semene defel cu ce a fost in urma cu doua saptamani si sa o transforme intr-un terci? Fac referire la Pasta With Chilli con carne & Avocado
Sursa: Google

Andreea Budy
15 ianuarie 2018 14:37

Cea mai buna omleta 😜
Sursa: Google

Adrysuhin Suhin
21 iulie 2018 17:55

Foarte tare
Sursa: Google