Hotel Pami

Calea Mănăștur 39, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Hotel Pami

Restaurantul Pami are o arhitectura modernista in care atmosfera linistita este completata de privelistea minunata oferita de facultatea de Agronomie care se afla in imediata apropiere.

Restaurantul dispune de 150 de locuri in regim sitting si 200 de locuri pentru evenimente de tip standing. Meniul este unul avangardist in care sunt selectate preparate din bucataria europeana, asiatica si cea romaneasca. Va puteti delecta cu unul din preparatele gatite la gheridon in fata dumneavoastra, acompaniat de un vin deosebit selectionat de catre somelierul restaurantului, de la cele mai renumite case de vinuri atat din tara cat si din lumea noua a oenologiei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hotel Pami"

Păreri despre "Hotel Pami"

Winnetou Apache
5 decembrie 2018 13:16

The place is nice, the room had a great view, the breakfast was good, but I did not like that the parking space was always full because of the events held there. Anyway, you can find a parking space near the hotel.
Sursa: Google

Fasie Bogdan
9 decembrie 2018 10:22

Decent hotel, good food
Sursa: Google

Dragan Stojanović
22 iunie 2018 12:51

Polite and friendly staff. Clean and nice rooms. Good service, nice breakfast. Recommended
Sursa: Google

Ahmet Kose
22 august 2018 16:00

It is better than I expected for a 3 star hotel!
Sursa: Google

Thomas Schmidt
29 mai 2018 12:12

Room was super small, even for single person. Not that comfortable at all. Reception had huge problems speaking English... Worst Wifi connection I ever hat, unfortunately almost no cellphone connection in the building. The price was okay for that sort of service.
Sursa: Google