Fabrica de Bere Ursus


4,2 / 21 voturi
Calea Manastur 2-6, Cluj
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Fabrica de Bere Ursus

De Luni pana Vineri, rezervarile pentru Fabrica de Bere Ursus se fac pana in ora 20:00.

Amenajată într-un stil absolut unic, Fabrica de Bere înseamnă "Camera Barului", "Camera malţului", "Camera Laborator" sau "Camera Restaurant", patru încăperi ale localului denumite sugestiv, în concordanță cu decorul fiecărui spațiu. Însă elementul cel mai interesant al decorului este faptul că toţi consumatorii pot asista la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereţilor de sticlă care dezvăluie linia de producţie. Nu degeaba localul se numește Fabrica de Bere, berea nepasteurizată de la Cluj fiind realizată din ingredientele tradiţionale - apă, malţ, hamei şi drojdie - procesul tehnologic şi reţeta fiind o garanţie a prospeţimii berii nefiltrate.

Deși atracţia principală a Fabricii de Bere o reprezintă fără îndoială numeroasele sortimente de bere Ursus – Nefiltrată, Premium, Black şi Fără Alcool (servite la draft sau la sticlă), trebuie să știţi că acesta este unul din restaurantele cele mai apreciate din oraș, preparatele care se servesc aici completând perfect băutura de marcă a localului: berea Ursus. Astfel, fie că optaţi pentru coastele de porc marinate, gătite la cuptor cu coriandru, muștar boabe, miere și cimbru proaspăt, vrabioara de vita la gratar servita cu spanac, varza de Bruxelles, muguri de pin, suturoi si sos de piper verde, pentru deliciosul ciolan de porc afumat, preparat cu legume, ierburi aromate (cimbru, rozmarin și foi de dafin), servit alături de varză călită și cartofi cu usturoi, prospeţimea și savoarea preparatelor culinarere prezintă mereu o garanţie a alegerii perfecte. Vă recomandam fie o masă de prânz (gulașul unguresc, ușor picant, gătit cu carne de vită este ideal pentru o pauză gurmandă), fie o cină între prieteni, savurată alături de multă bere Ursus!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Fabrica de Bere Ursus"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Fabrica de Bere Ursus"

A Andrei Silviu
20 iulie 2019 22:47 Rezervat în data de 20 iulie 2019 prin ialoc.ro

OK. Servirea ar putea fi mai prompta. Ar trebuie curattati putin cersetorii oportunisti de pe terasa

E Emma
19 mai 2019 19:46 Rezervat în data de 19 mai 2019 prin ialoc.ro

Mâncare buna. În schimb servirea lasa de dorit. Ni s-a luat comanda de băutură, iar pentru mâncare chelnerul a zis ca vine colega. Colega a trebuit să o tragem noi de mânecă dupa 20 de minute pentru ca nu a venit nimeni pe la masa, nici macar sa ni se aducă băuturile comandate. Masa a stat plină cu sticlele goale si la fel si cu paharele si farfuriile cu resturile de mâncare, nimeni nu a venit sa debaraseze. Au rămas pe masa pana cand a venit si desertul și efectiv nu mai avea unde sa il puna. Groaznic!

Anca Elena Petrache Mero Bermeo
24 iunie 2019 08:08

Had a nice salad and rose lemonade. The staff was quick but not the most smiling person... The lemonade didn't have the rose taste at first but then they remediated I t by bringing more rose syrup. My family also liked their salads and sea bass.
Sursa: Google

Waylander huehue
18 iulie 2019 21:41

Has great pizza. You wont be dissapointed. Not that large assortment of beer though. The atmosphere is okay. The service can be better.
Sursa: Google

Christian Newman
11 iulie 2019 13:11

Good food and drink In this old brewery at reasonable price. Non smoking inside but not on the terrace. Parking in next door shopping centre is free for 2 hours.
Sursa: Google

Karen O'Sullivan
23 iunie 2019 11:27

Tastefully redesigned so that elements of the old brewery have been incorporated into the new bar and restaurant. Great beer. Fantastic outdoor space.
Sursa: Google

Nico P
1 august 2019 03:35

Very nice place with a terrace outside. A lot of TV's inside to watch soccer games or so. Enjoy beer and that's all.
Sursa: Google