Fabrica de Bere Ursus


3,8 / 2 voturi
Calea Manastur 2-6, Cluj

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Fabrica de Bere Ursus

De Luni pana Vineri, rezervarile pentru Fabrica de Bere Ursus se fac pana in ora 18:00.

Amenajată într-un stil absolut unic, Fabrica de Bere înseamnă "Camera Barului", "Camera malţului", "Camera Laborator" sau "Camera Restaurant", patru încăperi ale localului denumite sugestiv, în concordanță cu decorul fiecărui spațiu. Însă elementul cel mai interesant al decorului este faptul că toţi consumatorii pot asista la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereţilor de sticlă care dezvăluie linia de producţie. Nu degeaba localul se numește Fabrica de Bere, berea nepasteurizată de la Cluj fiind realizată din ingredientele tradiţionale - apă, malţ, hamei şi drojdie - procesul tehnologic şi reţeta fiind o garanţie a prospeţimii berii nefiltrate.

Deși atracţia principală a Fabricii de Bere o reprezintă fără îndoială numeroasele sortimente de bere Ursus – Nefiltrată, Premium, Black şi Fără Alcool (servite la draft sau la sticlă), trebuie să știţi că acesta este unul din restaurantele cele mai apreciate din oraș, preparatele care se servesc aici completând perfect băutura de marcă a localului: berea Ursus. Astfel, fie că optaţi pentru coastele de porc marinate, gătite la cuptor cu coriandru, muștar boabe, miere și cimbru proaspăt, vrabioara de vita la gratar servita cu spanac, varza de Bruxelles, muguri de pin, suturoi si sos de piper verde, pentru deliciosul ciolan de porc afumat, preparat cu legume, ierburi aromate (cimbru, rozmarin și foi de dafin), servit alături de varză călită și cartofi cu usturoi, prospeţimea și savoarea preparatelor culinarere prezintă mereu o garanţie a alegerii perfecte. Vă recomandam fie o masă de prânz (gulașul unguresc, ușor picant, gătit cu carne de vită este ideal pentru o pauză gurmandă), fie o cină între prieteni, savurată alături de multă bere Ursus!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Fabrica de Bere Ursus"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Fabrica de Bere Ursus"

Iris Ulianitski
5 iulie 2018 01:01

מקום מיוחד עם בירה ואוכל טעים מאוד אבל לוקח שעה עד שהאוכל מגיע. מדדנו זמן. זו הפעם השנייה שלנו כאן ועדיין זמן הגעת האוכל שהוזמן, היה שעה מרגע ההזמנה.
A special place with beer and very tasty food but takes an hour until the food arrives. We measured time. This is our second time here and the arrival time of the ordered food was still an hour from the time of the order.
Sursa: Google

Sebastian Ursu
13 august 2018 15:02

Good to very good food, depending on what you like of course. The beer (unfiltered) is very good for the price you pay.

The waiting time is average

Good music at a decent volume

The only downside may be the traffic from the main road
Sursa: Google

Dan-Ioan Muntiu
2 august 2018 20:23

Noce place, waiters a bit slow (like 30 minutes for a beer). A bit expensive compared other pubs in Cluj. Big place, always crowded in the afternoons.
Sursa: Google

Costel Malureanu
14 august 2018 21:29

Many kind of beers and fast food. Unfiltered beer is a must to try, unic place. We would recommend this place to everyone who visits Cluj Napoca
Sursa: Google

Alex Szilaghi
14 august 2018 10:13

Busy place with great food and people. Everything is good and everybody is friendly.
Sursa: Google