El Toro Steakhouse

Piața Timotei Cipariu 9, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la El Toro Steakhouse

El Toro este primul Steakhouse autentic din Cluj. Piesa centrala este steak-ul de vita argentiniana in diverse varietati, pregatit pe un gratar cu carbuni si jar de lemne, situat in mijlocul restaurantului, perfect vizibil pentru toata lumea.

Vrem ca El Toro Steakhouse sa fie locul plin de caldura si fara pretentii, in care oaspetii nostri sa se relaxeze uitand de reguli si canoane. Gratarele noastre delicioase sunt produse din carne de cea mai buna calitate, aleasa cu grija de noi si importata direct in stare proaspata sau refrigerata din toate colturile lumii (Argentina, Arezzo - Toscana, Viena, Noua Zeelanda sau chiar Japonia). Fideli principiului conform caruia mancarea buna este pregatita din ingrediente de calitate, facem eforturi zilnice pentru a ne aproviziona exclusiv cu produse selectionate. Painea, smantana sau uleiul de masline pot fi cele mai bune pe care le-ati gustat vreodata. Crema de branza impreuna cu pasta de jumari, care le veti primi la fiecare masa, sunt unice si gustul este unul de neuitat. Vinurile sunt corecte si potrivite meniului. Nu avem rosii fara gust, iar toamna ne aprovizionam cu hribi proaspeti pentru iarna. Este un loc bun pentru un pranz sau o cina cu familia, locul nostru de joaca pentru copii fiind adesea ocupat de catre adulti...

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "El Toro Steakhouse"

Păreri despre "El Toro Steakhouse"

Ben Rose
28 octombrie 2017 17:17

Very out dated and needs investment. Also very expensive and limited menu.
Sursa: Google

Roland P
10 decembrie 2017 16:08

Just arrived here! When ones restaurant is closed for renovations it should be announce on the website, and not waste people's time.
Sursa: Google

hans schoones
14 septembrie 2017 21:04

Excellent steaks and comfortable atmosphere. Friendly service
Sursa: Google

Houssam Baker
21 august 2017 00:28

Awful food and surely not worth it. I ordered the T bone, you can't chew it. I also tasted the tenderloin, really bad. Wouldn't recommend it. Muura is a much better but still not good. Too bad I couldn't find good steak in this town.
Sursa: Google

Szilárd Enyedi
12 iulie 2017 13:38

Expensive, but the food lives up to the prices. Great service. A bit difficult to find parking. Had my beef steak peppered at the table, with the biggest manual pepper grinder I've ever seen.
Sursa: Google