Zaitoone

Strada Nicolae Caramfil 2, Aviației, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Zaitoone

Zaitoone este restaurantul libanez din Bucuresti unde cu siguranta veti avea parte de o experienta orientala desavarsita. Situat intr-una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti – Lacul Herastrau, restaurantul de lux va va introduce intr-o lume ce aminteste de basmele orientale din care nu veti vrea sa mai plecati.

Decorul, care reprezinta un adevarat colt de orient, muzica specifica si nu numai, dar mai ales mancarea va vor deschide toate simturile si va vor face sa benefciati de o experienta orientala adevarata.

In bucataria restaurantului libanez se gaseste una dintre cele mai bune echipe de bucatari care prepara cu suflet si pasiune atat retelele clasice libaneze si orientale, cat si alte retete originale. La Zaitoone veti gasi o ospitalitate fara cusur. Zaitoone, restaurantul libanez din Bucuresti, este perfect pentru a descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vita, Shaworma de pui si de vita.
In plus, atmosfera de aici face ca restaurantul sa fie o evadare din tumultul vietii cotidiene, permitandu-va sa va relaxati si sa savurati bucate alese. Indferent ca alegeti Zaitoone pentru un eveniment special din viata voastra sau un loc in care sa va savurati micul dejun, pranzul sau cina, fara indoiala veti face o alegere potrivita. Asadar va invitam in lumea Zaitoone, in lumea mancarurilor libaneze exceptionale!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Zaitoone"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Zaitoone"

Pushkar Joshi
27 noiembrie 2017 09:15

Upscale restaurant in Bucharest. Ambience is great, staff is very professional. Good place for groups. Food taste is also good, but have room for improvement.
Sursa: Google

Horatiu Dimulescu
10 ianuarie 2018 18:16

Very good food but in the winter when the terace is closed, the smoking is allowed inside which is not ok.
Sursa: Google

Sanjay Bhasin
29 decembrie 2017 14:36

Excellent Lebanese food. Good ambient good service.
Sursa: Google

Julian Massler
6 decembrie 2017 04:19

Authentic lebanese food, good service..moderate prices..good atmosphere.Minus ...too busy need reservation
Sursa: Google

Gabriela Serban
24 august 2017 23:26

Very good food and service. A long list of available courses, including hookah option. They have both inside and outside seating but it's recommended to make a reservation in time.
Sursa: Google