Zaitoone


4,5 / 9 voturi
Strada Nicolae Caramfil 2, Aviaţiei, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Zaitoone

Zaitoone este restaurantul libanez din Bucuresti unde cu siguranta veti avea parte de o experienta orientala desavarsita. Situat intr-una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti – Lacul Herastrau, restaurantul de lux va va introduce intr-o lume ce aminteste de basmele orientale din care nu veti vrea sa mai plecati.

Decorul, care reprezinta un adevarat colt de orient, muzica specifica si nu numai, dar mai ales mancarea va vor deschide toate simturile si va vor face sa benefciati de o experienta orientala adevarata.

In bucataria restaurantului libanez se gaseste una dintre cele mai bune echipe de bucatari care prepara cu suflet si pasiune atat retelele clasice libaneze si orientale, cat si alte retete originale. La Zaitoone veti gasi o ospitalitate fara cusur. Zaitoone, restaurantul libanez din Bucuresti, este perfect pentru a descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vita, Shaworma de pui si de vita.
In plus, atmosfera de aici face ca restaurantul sa fie o evadare din tumultul vietii cotidiene, permitandu-va sa va relaxati si sa savurati bucate alese. Indferent ca alegeti Zaitoone pentru un eveniment special din viata voastra sau un loc in care sa va savurati micul dejun, pranzul sau cina, fara indoiala veti face o alegere potrivita. Asadar va invitam in lumea Zaitoone, in lumea mancarurilor libaneze exceptionale!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Zaitoone"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Zaitoone"

Liliana Nestor
15 octombrie 2018 21:07

The food was exquisite! Everything was so fine, so fluffy, so delicious... It felt like touching and tasting clouds. The falafel was the best I ever had. Finally, I ordered a desert that was absolutely amazing: a milk cream with an elegant flavour of roses in a crust of almonds and a pinch of glazed dates, presented so elegant and tasting like heaven.
Sursa: Google

Alexandru Antal
29 octombrie 2018 10:43

Nice location. Good food. Pretty high prices.
Sursa: Google

ᗩndrei
26 septembrie 2018 16:00

We came there on a weekend afternoon and did not expect to see the place almost full. Plenty of tables occupied: families, children, parties. This is why the atmosphere there wasn't too romantic.
The food was good as I tried some lamb ribs. The prices seemed a bit higher than I would expect from a place like this.
Sursa: Google

Alexandru Nicolita
20 octombrie 2018 13:55

Excellent Lebanese food! Friendly staff and nice view over Floreasca lake if you sit on the terrace!
Sursa: Google

Daniel Dinu
31 mai 2018 20:53

One of the best Lebanese food restaurants in Bucharest. The lamb chops are absolutely amazing. Service is decent, prices are slightly above average. Small parking lot. Might be better to go by taxi.
Sursa: Google