Zaitoone


4,4 / 12 voturi
Strada Nicolae Caramfil 2, Aviaţiei, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Zaitoone

Zaitoone este restaurantul libanez din Bucuresti unde cu siguranta veti avea parte de o experienta orientala desavarsita. Situat intr-una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti – Lacul Herastrau, restaurantul de lux va va introduce intr-o lume ce aminteste de basmele orientale din care nu veti vrea sa mai plecati.

Decorul, care reprezinta un adevarat colt de orient, muzica specifica si nu numai, dar mai ales mancarea va vor deschide toate simturile si va vor face sa benefciati de o experienta orientala adevarata.

In bucataria restaurantului libanez se gaseste una dintre cele mai bune echipe de bucatari care prepara cu suflet si pasiune atat retelele clasice libaneze si orientale, cat si alte retete originale. La Zaitoone veti gasi o ospitalitate fara cusur. Zaitoone, restaurantul libanez din Bucuresti, este perfect pentru a descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vita, Shaworma de pui si de vita.
In plus, atmosfera de aici face ca restaurantul sa fie o evadare din tumultul vietii cotidiene, permitandu-va sa va relaxati si sa savurati bucate alese. Indferent ca alegeti Zaitoone pentru un eveniment special din viata voastra sau un loc in care sa va savurati micul dejun, pranzul sau cina, fara indoiala veti face o alegere potrivita. Asadar va invitam in lumea Zaitoone, in lumea mancarurilor libaneze exceptionale!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Zaitoone"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Zaitoone"

Cornel Ciocirlan
13 aprilie 2019 23:57

Beautiful location on Herăstrău lake. Some of the tables overlook the lake and the terrace is open in the summer (closed in winter but still nice). Parking can be a problem when the place is busy (you can use the nearby parking at Ted's coffee up to 2 hrs if you have a coffee there). Very nice Lebanese food selection and good dessert menu as well.
Sursa: Google

Ruxandra Cojocaru
25 martie 2019 11:01

The food was good, the location is cozy. Smoking area outside. They don't have a big variety of long drinks.
Sursa: Google

Nadav Kashri
8 martie 2019 21:28

Always very good. High prices. High quality. Enjoy!
Sursa: Google

Vero Ionescu
26 martie 2019 13:11

The food was an ordinary lebanese food. I had eaten much more food in the other restaurants with the same menu. The waiters are so rude that they asked us about more tip, but they didn't pay us a minimum attention during our 1 and 1/2 hour dinner. I would never go there.
Sursa: Google

Philip Morisson
14 aprilie 2019 16:11

I liked the location very much, it was nicely decorated and very tasty food.
Sursa: Google