Zaitoone


4,3 / 7 voturi
Strada Nicolae Caramfil 2, Aviației, București
Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Zaitoone

Zaitoone este restaurantul libanez din Bucuresti unde cu siguranta veti avea parte de o experienta orientala desavarsita. Situat intr-una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti – Lacul Herastrau, restaurantul de lux va va introduce intr-o lume ce aminteste de basmele orientale din care nu veti vrea sa mai plecati.

Decorul, care reprezinta un adevarat colt de orient, muzica specifica si nu numai, dar mai ales mancarea va vor deschide toate simturile si va vor face sa benefciati de o experienta orientala adevarata.

In bucataria restaurantului libanez se gaseste una dintre cele mai bune echipe de bucatari care prepara cu suflet si pasiune atat retelele clasice libaneze si orientale, cat si alte retete originale. La Zaitoone veti gasi o ospitalitate fara cusur. Zaitoone, restaurantul libanez din Bucuresti, este perfect pentru a descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vita, Shaworma de pui si de vita.
In plus, atmosfera de aici face ca restaurantul sa fie o evadare din tumultul vietii cotidiene, permitandu-va sa va relaxati si sa savurati bucate alese. Indferent ca alegeti Zaitoone pentru un eveniment special din viata voastra sau un loc in care sa va savurati micul dejun, pranzul sau cina, fara indoiala veti face o alegere potrivita. Asadar va invitam in lumea Zaitoone, in lumea mancarurilor libaneze exceptionale!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Zaitoone"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Zaitoone"

Daniel Dinu
31 mai 2018 20:53

One of the best Lebanese food restaurants in Bucharest. The lamb chops are absolutely amazing. Service is decent, prices are slightly above average. Small parking lot. Might be better to go by taxi.
Sursa: Google

Andrei Oncescu
17 iulie 2018 23:21

Good food. A little bit overpriced.
Terrible valet parking. Very impolite and dumb
Sursa: Google

saleem nimre
7 august 2018 00:39

Very tasty about 80lei per person, fast service, good value for the money
Sursa: Google

raffihayrabedian@gmail.com evitanyree54
10 august 2018 13:14

Excelent food with great atmosphere.
Tasting experience! !
Sursa: Google

Cristian Francu
10 februarie 2018 11:37

Tasty Lebanese food, on a nice venue with large windows overlooking Herăstrău lake. One of the best hummus in Bucharest. They also have foods that other Lebanese places list on the menu but never actually have, like raw minced meats, lamb or beef with ground wheat and other spices. Nice selection of drinks, excellent table service. Parking is available, but it seems small, I didn't use it. On the expensive side, but worth the money in my opinion.
Sursa: Google