The Great Trafalgar


4,0 / 3 voturi
David Emanuel 4A, Victoriei, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la The Great Trafalgar

La Trafalgar Pub designul te va duce cu siguranță cu gândul spre localurile londoneze.

Lumina difuza, îmbinarea dintre mobilierul de piele, grinzile de lemn, care parcă sunt desprinse din corabia amiralului Nelson, șemineul înalt inspirat din arhitectura britanică, fotografiile de inspirație navală, hărțile vechi înrămate pe pereți, plantele verzi și cărămida roșie aparentă aduc în București un pic din spiritul unui pub englezesc care cu siguranța te va încânta.

Este cunoscut pe piaţă de mai mult de 16 ani si este renumit pentru ospitalitate, pentru atmosfera relaxată și pentru meniul deosebit de variat, evidenţiat de preparate pe care doar la Trafalgar Pub le poţi mânca.

La Trafalgar Pub ai parte de bucătarie tradiţională, de bucătarie urbană dar si de un fusion culinar extraordinar, între meniul englezesc cu cel specific românesc şi cu cel internaţional.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "The Great Trafalgar"

Păreri despre "The Great Trafalgar"

Ewan Roberts
26 noiembrie 2018 21:16

Nice place. I'm British, so should know a thing or two about British pubs! Was there twice. Both times food and drinks were nice.
Sursa: Google

Ashley Lana
29 ianuarie 2019 00:11

Lovely place! Fancy, enjoyed the food, good service, fair prices
Sursa: Google

Andrea Long
16 septembrie 2018 20:05

Food wasn't terrible but I wouldn't want to eat it again. Prices were a little high for what we got. Good service though.
Sursa: Google

Dragos Vierosanu
23 august 2018 12:23

great pub, nice owners and tasteful food. i am a regular of this place and tried everything on the menu. i have no problem feeding my 4yo anything from the menu.
Sursa: Google

Cata C
4 ianuarie 2019 17:20

Perfect atmosphere, perfect food! And drinks of course :)
Sursa: Google