The Artist

Victoriei 147, Victoriei, București

Preț Moderat

Rezervă acum

Rezerva gratuit o masă la The Artist

The Artist este acum locul unde Chef Paul transforma prin magia lui textura, aroma si culoarea fiecarui preparat in sculpturi ametitor de delicioase. Restaurantul se afla in Centrul Istoric al Bucurestiului, la parterul unei impresionante cladiri interbelice de pe strada ce poarta numele marelui pictor – Nicolae Tonitza.

Bucataria modernista a Chef-ului olandez combina tehnicile clasice cu cele din bucataria moleculara si influente din bucataria romaneasca, avand ca rezultat asocieri surprinzatoare de texturi si arome ce revolutioneaza gastronomia clasica.

Cei care pasesc pragul restaurantului fac primii pasi intr-o calatorie memorabila. La “the ARTIST” experienta culinara se tranforma intr-o experienta a emotiilor. Fiecare preparat din meniu este creat pentru a atinge toate coardele senzoriale. Aici vei trai experienta surprinzatoare de a gusta ceva cu adevarat nou, inovativ si delicios.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "The Artist"

Păreri despre "The Artist"

O Ovidiu
26 iulie 2017 07:30 Rezervat în data de 25 iulie 2017 prin ialoc.ro

E greu sa te abtii de la spoon tasting daca esti un gurmand pofticios curios sa experimentezi cat mai multe arome si texturi. Asa ca aperitivul si desertul au fost variate si nu ne-au dezamagit. Pentru felul principal am incercat file de miel, desigur in sange conform recomandarii bucatarului, care a fost divin executat. Sotia a ales bibanul - foarte bun dar portia mi s-a parut prea mica (cel putin fata de portia de miel) pentru un fel principal. Sa fie clar ca aveam asteptarile corecte legate de cantitate si calitate care au fost atinse in proportie de 90%.
Sigur ne vom intoarce sa mai experimentam si celelalte feluri principale si desigur pentru experienta diferita.
Ne-au placut si micile rasfaturi suplimentare si din partea casei de pe parcurs cum ar fi spuma de ulei de masline, "supa" de pepene cu busuioc si menta si ciocolata neagra cu trufe negre.

Mona V.
7 iulie 2017 23:16

Excellent food. Perfectly crafted dishes and lovely additional house treats in between courses. Good wines with surprisingly decent prices.
Sursa: Google

Ross Miller
30 iulie 2017 08:11

Amazing place that is an experience for all of your senses! We also met tomi, a cute little cat who the restaurant has adopted.
Sursa: Google

Raluca Butuc
7 iunie 2017 23:43

Ice cubes and roses petals in the sink. Spoon tasting. Relaxing music. Exquisite people taking care of you. But can't put tips on the credit card.
Sursa: Google

Joachim Koch
4 mai 2017 03:34

By far the best restaurant in Romania and one of the better ones in Europe and beyond. Creative cuisine combined with great execution and exceptional service. Worth a visit from just about anywhere.
Sursa: Google

Eliyahu Shwartz
17 mai 2017 21:05

Interesting food and good service. The dinner took us 5 hours. I went out hungrier than I came in. The whole experience was very interesting.
Sursa: Google