Seven - închis permanent

Seven nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Românească, Italiană
Delea Noua 42, Alba Iulia, București

Seven - închis permanent

Preț Accesibil
Românească, Italiană
Delea Noua 42, Alba Iulia, București
Seven nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Va invitam in bucataria noastra, dotata cu aparatura profesionala de ultima generatie, in care zilnic o echipa de profesionisti va intampina cu cele mai alese si imbietoare bucate, cu o diversitate de ingrediente si retete gatite doar la comanda. In fiecare zi va punem la dispozitie un meniu diversificat si echilibrat, compus din alimente proaspete si sanatoase. Meniul nostru contine o gama variata de preparate din bucataria de acasa, romaneasca si italiana, cu oferte si promotii zilnice! Servim specialitati ce surprind aromele bogate ale regiunii mediteraneene, cele mai gustoase preparate ale bucatariei italiene, pregatite dupa retete traditionale, pentru ca dumneavoastra sa le savurati la SevenDelivery. Preparatele servite sunt pregatite in conditii de igiena totala, ambalate in caserole de unica folosinta si transportate rapid catre dumneavoastra. Calitatea termoizolanta a ambalajelor folosite pentru transport si servire sunt garantia unei mese calde. Fiindca vrem sa vedeti ca suntem responsabili si lucram cu un profesionalism desavarsit, veti gasi pe site toate categoriile de catering, precum si compozitia produselor acestora. Deoarece vrem sa va aratam ca la noi totul este foarte gustos!!!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Seven"

Păreri despre Seven

Doar clienții care au rezervat o masă la "Seven" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Rux
24 octombrie 2023 12:32

Excellent food. We stopped by for lunch and it is great! Very tasty, lots of choices. Reasonably priced too. We'll surely come back.
Sursa: Google

Levi
8 august 2023 21:08

Cozy palce for pizza and pasta. Friendly service and good food.

Edit:
Unfortunately, future visits have been plagued by multiple issues. Menu items not being available and not being informed before ordering, pasta and pizza taking 50 minutes to be prepared. Can no longer recommend.
Sursa: Google

Mona
10 octombrie 2023 15:14

Excellent
Sursa: Google

Lucian
24 decembrie 2016 13:22

Good and cheap pizza. You cand find also cooked food.
Sursa: Google

Work
3 decembrie 2023 10:07

Exceptional!
Sursa: Google