Restaurant Bellini Garden

Strada General Berthelot 44, Știrbei, București

Preț Moderat

Rezervă gratuit la Restaurant Bellini Garden

Pe lângă mâncărurile alese, preparate de unul dintre cei mai buni Chef, vă puteți delecta și cu un vin ales special pentru a vă simți perfect. Trei ani la rând, Restaurant Bellini, cu specific italian, a fost nominalizat de revista Time-Out la categoria “cel mai bun restaurant italian”, câștigând un loc pe podium. Personalul restaurantului este de o înaltă pregătire, iar staff-ul bucătăriei este pregătit pe meleagurile însorite ale Italiei. De asemenea, ingredientele folosite la preparate sunt aduse din Italia de importator direct. Mai mult de 50 de soiuri de vinuri sunt atent selecționate. Pe timpul verii este amenajat un spațiu de joacă cu leagăne pentru cei mici, cu topogane, jucării, mingi, căsuțe din plastic, mini piscină cu bile etc. Locul de joacă este generos, cu iarbă multă și poziționat perfect, astfel încât copiii să fie totuși aproape de părinți, însă în același timp să se poata juca in voie singuri. Meniuri dedicate pentru cei mici. Va asteptam in ambianta calda si primitoare a restaurantului unde puteti savura preparate delicioase si petrece timp de calitate alaturi de prieteni si familie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Bellini Garden"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 21:00

Caracteristici

Păreri despre "Restaurant Bellini Garden"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Restaurant Bellini Garden" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Alin
10 septembrie 2020 21:47

ok.
Sursa: Google

Radu
31 august 2020 14:09

Stopped in for dinner. Food was very good and reasonably priced. Ordered a steak dinner. It was tender and well seasoned. The playground in the back is the best regarding safety and has a handful of activities like sliding, climbing.
Sursa: Google

Bogdan
2 iulie 2020 09:28

Brand new summer terrace, (but the owners have 20 years restaurant experience) with ample space, kids playground in the back, while parents can dine nearby. As with the University place, which is closed now, you get a great variety of Italian foods, some Romanain, too. Everything is fresh, tasty & accompanied by the great service I've been always used to! Prices are v good, not the cheapest, but you're getting more than what you're paying for. The seafood & 🍕are the best!
Sursa: Google

Bogdan
4 septembrie 2020 00:31

Chill, relax, good food & drinks...
Sursa: Google

Sabina
12 iulie 2020 20:38

Nice garden, good food, good service.
Sursa: Google