Raionul Floreasca


0,0 / 1 vot
Calea Floreasca 113, Floreasca, București
Raionul Floreasca nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Fine dining

Raionul Floreasca nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Raionul Floreasca integrează șapte concepte diferite din zona de food & beverages:

1. Fish & Tricks - Un spațiu destinat gastronomiei de tip Street Food, fenomen care a prins amploare în ultimii ani, cu o bucătărie dedicată.

2. Crudo – Un bar de pește si fructe de mare în care se vor servi numai preparate crude, inspirate din culturile gastronomice mediteraneene, japoneze si sud americane.

3. The Oyster Bar - Un bar de stridii și șampanie, aprovizionat de trei ori pe săptămână cu stridii din Normandia și vinuri de la mici producători artizanali din regiunea Champagne, Franța.

4. No. 7 The Seafood Kitchen - O zonă de restaurant, cu o bucătărie la vedere și vitrine dedicate de pește, fructe de mare și legume, în care clienții își pot alege ce vor să mănânce cu ajutorul bucătarilor.

5. Lost & Found - Un bar de mixologie care va aduce în atenția publicului rețetele clasice de cocktailuri din perioada Golden Age of Cocktails (1880 – 1930) și un magazin de vinuri cu o selecție de etichete românești și de import, selecționate de la mici producători axați pe calitate și nu pe volume.

6. Pick Me - Un spațiu dedicat legumelor și fructelor proaspete, furnizate de mici fermieri – gata de luat acasă sau pentru a fi pregătite în salate, pe loc.

7. Raionul de Pește - O pescărie axată pe produse din pește și fructe de mare proaspete, de captură, alese din piețe specializate din zona Mediterană, Egee și Adriatică și livrate de trei ori pe săptămână. Pescăria oferă servicii gratuite de filetare și pregătire pentru gătit.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Raionul Floreasca"

Păreri despre "Raionul Floreasca"

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Raionul Floreasca" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

A Alin
19 ianuarie 2020 16:07 Rezervat în data de 19 ianuarie 2020

Victor
11 iulie 2020 16:44

Excellent place. Good food. Good services.

Our rating is:

* Services 2/3
* Place 3/3
* Food 2/3
* WOW Effect 2/3
* Price - Expensive

Key:
3 - Excellent
2 - Good
1 - Poor
Sursa: Google

Andreea
5 octombrie 2019 19:47

The amount of fish that you guys are using for the "Fish&Chips" dish is a joke, to be completely honest.

The strip battered fish that I got with my chips was the size of my thumb. However, it did taste good!

I also had mussels in wine sauce which were lovely! However, half of them were completely closed and I know for a fact that if they don't open whole cooked in your kitchen; they shouldn't make it as far as into my plate.
Sursa: Google

Maria
21 septembrie 2019 23:57

Ah-may-zing food. And great gin&tonic to go with it :) Great service too, helpful and passionate about the food&drinks they offer, making you look forward to going back to try whatever they have new on the menu.
Sursa: Google

Flaviu
2 noiembrie 2019 20:36

A bit pricey, ten euros will buy you maybe 5-7 prawns (which were fresh and delicious, btw). Artichokes were awful - dry and paper-like. Dessert - nothing to write home about.
Sursa: Google

Nicolae
7 octombrie 2019 15:49

The clams were fantastic, very good food in general.
Sursa: Google