Peking Duck


4,5 / 10 voturi
Mihai Bravu 62a, Obor, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Peking Duck

Se aleg numai exemplare de rata bine crescute (indopate 7-10 zile). Se curata de maruntaie printr-o taietura sub aripa, astfel rata isi pastreaza apa din corp. Se umfla pielea ratei (pentru a se desprinde de grasime), se opareste, se pune la uscat, apoi se unge cu sosuri speciale.

Astfel pregatita este introdusa apoi in cuptor deschis, la foc de lemn din anumite esente de pomi fructiferi care nu afuma rata, ci doar o aromeaza. Se coace la foc aproximativ 40 minute. Se scoate din cuptor cand e rumena (de culoarea curmalei), iar pielea este crocanta, dar fragila.

Rata, servita pe o masuta cu role, este feliata cu dexteritate de catre un specialist in 180 de taieturi – aproximativ 108 felii subtiri.

Rata a la Peking cuprinde: clatite subtiri (aproape transparente), sos gros si dulceag din boabe de soia, ceapa verde taiata fasii, castravete fasii.

Se pune pe o farfurie o clatita, se ia o bucata de rata, se inmoaie din belsug in sos si se pune pe clatita. Se adauga feliute de ceapa sau castravete date prin sosul de soia. Se impacheteaza clatita, apoi se mananca.

Pe langa delicioasa “Rata Peking” puteti savura preparate vegetariene, supe traditionale chinezesti, fructe de mare, precum si o multime de preparate autentice pregatite de specialist in arta culinara chinezeasca.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Peking Duck"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Peking Duck"

N Niros
26 iunie 2019 14:24 Rezervat în data de 25 iunie 2019 prin ialoc.ro

Mancare foarte buna. Apreciere inclusiv de la invitati care au avut termen de comparatie

M Mihai
8 noiembrie 2017 22:42 Rezervat în data de 8 noiembrie 2017 prin ialoc.ro

Totul a fost foarte bine pregatit, prompt,serviciu impecabil.Totusi v-asi face o propunere:la capitolul deserturi se pot face imbunatatiri si diversificari
Cu respect-Neacsu Mihai

A Angela Silvia
22 octombrie 2017 21:07 Rezervat în data de 22 octombrie 2017 prin ialoc.ro

O atmosferă calmă, caldă, ambianță foarte plăcută. Personal discret, prompt. Mâncare foarte buna, servire excelenta

G Gabriel
11 martie 2017 23:29 Rezervat în data de 10 martie 2017 prin ialoc.ro

Atmosfera buna, relaxanta, servicii ok, preturi nu foarte mici, dar o impresie generala peste medie.