Nominoe


4,7 / 6 voturi
Intrarea Veronica Micle 4, Victoriei, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Nominoe

Vino sa descoperi Bretania, istoria, cultura si gusturile ei: Gauguin, Asterix, galettes de sarrasin, crepes de froment, cidrul veritabil si multe altele!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Nominoe"

Program

Luni
Închis
Marți - Vineri
12:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Nominoe"

A Alexandra
3 noiembrie 2019 22:17 Rezervat în data de 3 noiembrie 2019 prin ialoc.ro

Un loc cu adevarat special, cu suflet . Preparate foarte gustoase, servite cu caldura si insotite de putina istorie bretona. Merita 5 stele. Voi reveni cu siguranta!

A Ana
12 octombrie 2019 19:43 Rezervat în data de 12 octombrie 2019 prin ialoc.ro

Deosebite atat modul de prezentare al produselor cat si gustul si calitatea lor. Orice ati alege nu veti da gres. Vom reveni in mod cert.

Catalina Lar
28 octombrie 2019 23:51

Simply the best caramel I've ever had! The galettes are also really tasty and the creative combination of ingredients makes you want to try them all.
Sursa: Google

Alexis DUCERF
8 octombrie 2019 22:59

Delicious and authentic! Super nice staff, I really recommend this place.
Sursa: Google

Adriana Leonte
7 iunie 2019 19:45

Maybe one of the most amazing places in Bucharest I've been to so far. The moment you walk in its like you stepped in a fairy land. The service is impeccable and we were told so many things about Bretagne and its history. Almost every dish has a little story behind it. You must try their organic/bio cider, and they also have some craft beer. As if this is not enough awesomeness already, they also have a shop where you can buy goodies to take home.
Sursa: Google

Mihai Radulescu
15 august 2019 19:41

Cute authentic Breton galette&crepe place. Tasty quality ingredients and lovely service
Sursa: Google

Liviu Bratu
5 octombrie 2019 17:33

Not a fake!original medieval French music!original Bretagne cooking style! They're importing the ingredients from local producers in Bretagne.Go for it!
Sursa: Google