Mon Paris Restaurant & Lounge

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Italiană, Internațională, Franțuzească, Mediteraneană
Strada Mihai Eminescu 118, Piața Romană, București
Preț Moderat
Italiană, Internațională, Franțuzească, Mediteraneană
Strada Mihai Eminescu 118, Piața Romană, București
Rezervă o masă online

Un spațiu ideal pentru orice moment al zilei „Mon Paris Restaurant Pizza Lounge" vă oferă cea mai de efect invenție din gastronomie și anume Bucătăria Mediteraneana îmbinată cu Bucătăria Franțuzească. Combinând cele două stiluri gastronomice, carena, peștele și fructele de mare sunt la rang înalt și se combină în perfectă armonie cu mirodeniile și sosurile cu ierburi aromatice. Concepuțl de "haute cuisine" este un stil culinar elaborat și migălos și vine în întâmpinarea dvs cu meniuri reprezentate de aperitive, feluri principale și deserturi, alături de variate vinuri și brânzeturi special alese pentru a da o notă distinctă și pentru a transforma fiecare masă într-o adevărată aventură. Elementul cheie care ne definește este PASIUNEA și SERIOZITATEA cu care arta gătitului este tratată de către Maeștrii noștri bucătari. Mon Paris Restaurant & Lounge este un loc potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii sau pentru a vă petrece o zi de răsfăț, este locul ideal pentru o seară relaxantă sau pentru un prânz de afaceri și este locația perfectă pentru o experiență specială , loc primitor și cald, relaxant și totuși rafinat. Suntem aici pentru ca dvs să vă puteți bucura de o servire de calitate a unor produse deosebite, realizate cu măiestrie și atenție sporită de o echipă tânără de profesioniști.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Mon Paris Restaurant & Lounge"

Aici nu se doarme niciodată

Zona Centrală a Bucureștiului are viață în ea, nu glumă, reprezentând o confluență de oameni și experiențe cum nu s-au mai văzut de la Manuc încoace, iar proprietarii de business-uri se înghesuie să le facă tuturor cele mai aprige pofte.

Cumpără de la tine din cartier
Cumpără de la tine din cartier.

Cumpără din Bucureștiul Întreprinzător.

Păreri despre Mon Paris Restaurant & Lounge

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Mon Paris Restaurant & Lounge" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

M Marius
30 octombrie 2019 20:05 Rezervat în data de 30 octombrie 2019

Mancare foarte gustoasa , curatenie , personal amabil si serviabil , servire rapida in ciuda faptului ca era aproape plin , raport grozav calitate-pret-portie MARE , aspectuoasa si cu gust ! Vita premium , gama variata de vinuri , cheesecake proaspat si foarte gustos ,atmosfera foarte placuta si relaxata , casual, Se observa atentia sporita la detalii , ospatari profesionisti (din prisma recomandarilor:preparate bautura dar si a servirii ) , vesela de calitate , lumina placuta , muzica ok . Un restaurant super pentru centrul Bucurestiului , clienti de buna calitate :) renumiti actori consacrati si creatori de moda ne-au fost vecini de masa !Un bonus pentru spatiul foarte incalzit insa in care se si fumeaza !Recomand si revenim !