Maraschino


4,0 / 13 voturi
Strada Inisor 2, Iancului, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Maraschino

Nou: 10% discount la nota finala pentru rezervarile prin ialoc

Maraschino Bucuresti este un restaurant bistro specializat in bucataria internationala.
Prezenti de aproape 7 ani pe piata , am cautat de-a lungul timpului sa perfectionam relatia noastra cu clientii safisfacand toate gusturile acestora. Am inceput activitatea noastra prin deschiderea unui bar sub denumirea Indie Club, bar/club care s-a facut notabil de a lungul timpului. Locatia noastra s-a facut remarcata pe piata prin vinuri de calitate, cocktailuri racoritoare, specialitati de cafea, fresh-uri, printr-un meniu atent creeat pentru a satisface orice pretentie dar si cu muzica de buna calitate.
Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de persoane si este compus din parter unde se regasete partea de restaurant, bar, zona VIP si subsol cu partea de cafeanea/restaurant.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Maraschino"

Păreri despre "Maraschino"

R Remus
23 iulie 2019 23:07 Rezervat în data de 23 iulie 2019 prin ialoc.ro

Mai multa atentie la ceea ce este in meniu si realitatea din bucatarie.
Bucatarul sa reciteasca sarea in bucate!
Cu prietenie vom reveni sperand sa acordam si celelalte stele!
Multumim pentru ambianta!
Succes!

S Simona
19 august 2018 01:05 Rezervat în data de 18 august 2018 prin ialoc.ro

Am facut rezervarea pt o masa la balansoare si cand am ajuns am primit o masa cu scaune. Am vrut sa comand un fel de mancare din meniu pe care nu-l aveau, la fel si la desert. Din poze reiese ca ar fi o terasa mare, ca o gradina de vara, in schimb e o terasa micuta de cateva mese. Si a durat si foarte mult pana a venit mancarea. Si nu am primit nici reducerea de 10% din nota de plata de care fusesem informata ca o voi primi facand rezervarea prin ialoc.ro

F Florian
8 iulie 2018 09:27 Rezervat în data de 6 iulie 2018 prin ialoc.ro

O experienta deschisa pe total. Ceea ce am servit a fost bun și atmosfera drăguță, mai ales după lăsarea serii. As putea recomanda terasei sa unga puțin balansoare ca sa nu mai scârțâie, sa înlocuiască veiozele de pe mese cu unele mai mici, cu lumina mai discreta, mai puțin puternică și sa fie atenți la a avea spre servire tot ceea ce prezintă în meniu, mai ales ce au în ofertă.

Silviu Stancu
26 septembrie 2018 11:20

Organized a party with family and friends. The service was slow, as it was only one server for the entire restaurant. Great food and good location. Very quiet zone with low traffic. One of the guests was waiting for 40 minutes to get her food and she gave up. We ordered the cold and hot big plates that were very good. Great atmosphere, recommended for small event where you can talk, without loud music or traffic white noise.
Overall a good experience!
Sursa: Google

Stach Catalin
2 iulie 2019 06:12

Very, very nice
Sursa: Google

Mihai Tutu
27 septembrie 2017 16:32

Nice place, decent staff, the prices are decent but the food is just... good, nothing special.
Sursa: Google

Adina GEANA
20 noiembrie 2018 17:42

Nice terace
Sursa: Google

Smartel GSM Reparatii displayuri BASARAB
5 august 2018 22:07

Ok
Sursa: Google