La Omer - închis permanent

La Omer nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Moderat
Turcească, Românească
Calea Victoriei 21-23, Centrul Vechi, București

La Omer - închis permanent

Preț Moderat
Turcească, Românească
Calea Victoriei 21-23, Centrul Vechi, București
La Omer nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Noaptea vesel, ziua plin! La Omer e locul ideal de pe Calea Victoriei unde pe timpul zilei poți merge în pauza de masă pentru a alege din mâncărurile bucătăriei noastre românești, alături de care sunt și specialități turcești. Și invers. Țanțoșa ciorbă rădăuțeană se învecinează cu surata ei anatoliană, supa de linte. Musakaua disputată aprig de turci, greci și arabi își rezolvă criza de identitate la acest veritabil psiholog culinar. Nu-i nici un secret: când ești iubită nu mai contează de unde vii, tot în stomac ajungi. Bună să fii! Lumea zice că mai toate-s bune pe La Omer. La desert găsiți cele mai bune baklavale din București, kadaif de kadaif, sütlaç și dacă aveți noroc chiar și sora ei mai simandicoasă, güllaç. Nu puteți pleca fără să beți o cafea turcească. Hatârul ei nu ține mai puțin de 40 de ani - fapt certificat cu patalama de Instititul Babelor din Iskenderun! Și dacă-l prindeți pe Omer inspirat, vă și ghicește-n ea! Da,da,exact - turcul bărbos și îmbrăcat ca un dandy. Ehehei, dragilor, ce v-am povestit e abia ce se-ntâmplă pe timpul zilei. Nopțile sunt rupte din cele o mie și-una. Artiști de peste mări și zări vin aici ca să se-ntreacă în virtuozitate. Nu care cumva să se-ntristreze sultanul că pe urmă se cam lasă cu scurtări de cap. Deci fiți pe fază când se-anunță și nu ratați artiștii! Dacă v-a plăcut localul, mai poftiți și altă dată!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Omer"

Păreri despre La Omer

Doar clienții care au rezervat o masă la "La Omer" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Catrinel
5 septembrie 2017 10:21

Nice simple place in Bucharet center. Good location, good home-made Turkish food. The best thing is that the owner, Omer, is there, welcomes the guests, presents and serves dishes, entertains. This is a tradition that we lost. We went there on Sunday and they only had a few dishes and drinks to serve. Also, I didn`t like the fact that they also included typical Romanian dishes which I did not expect to see in a Turkish restaurant.
Sursa: Google

Cristian
26 noiembrie 2017 10:14

A welcoming and warm place with Turkish traditional food AND a surprising special owner. Ask about Oldies Party, occasionally held by Mr Lupascu, which is a muzic return in time of the years 70'-80'-90'! ONLY with analog muzic on vinyl. No cd's, no mp3. I was to a such event and it was AMAZING!
Sursa: Google

ovidiu
13 ianuarie 2018 17:25

An amazing place, with great food and very good prices. I recommend this place for a nice evening and to enjoy Turkish dishes. And some Turkish beer and juice.
Sursa: Google

Raluca
6 mai 2017 19:08

Good food like at grandma's kitchen! Nice people visiting, great guest that very cool fashionista Omer! Love it!
Sursa: Google

Eden
6 martie 2017 11:18

great atmosphere, good service, delicious Turkish & Romanian cuisine food, very hip place
Sursa: Google