La Omer

Calea Victoriei 21-23, Centrul Vechi, București

Preț Moderat

Rezervă gratuit la La Omer

Noaptea vesel, ziua plin!

La Omer e locul ideal de pe Calea Victoriei unde pe timpul zilei poți merge în pauza de masă pentru a alege din mâncărurile bucătăriei noastre românești, alături de care sunt și specialități turcești. Și invers.

Țanțoșa ciorbă rădăuțeană se învecinează cu surata ei anatoliană, supa de linte. Musakaua disputată aprig de turci, greci și arabi își rezolvă criza de identitate la acest veritabil psiholog culinar. Nu-i nici un secret: când ești iubită nu mai contează de unde vii, tot în stomac ajungi. Bună să fii! Lumea zice că mai toate-s bune pe La Omer.

La desert găsiți cele mai bune baklavale din București, kadaif de kadaif, sütlaç și dacă aveți noroc chiar și sora ei mai simandicoasă, güllaç.

Nu puteți pleca fără să beți o cafea turcească. Hatârul ei nu ține mai puțin de 40 de ani - fapt certificat cu patalama de Instititul Babelor din Iskenderun! Și dacă-l prindeți pe Omer inspirat, vă și ghicește-n ea! Da,da,exact - turcul bărbos și îmbrăcat ca un dandy.

Ehehei, dragilor, ce v-am povestit e abia ce se-ntâmplă pe timpul zilei.

Nopțile sunt rupte din cele o mie și-una. Artiști de peste mări și zări vin aici ca să se-ntreacă în virtuozitate. Nu care cumva să se-ntristreze sultanul că pe urmă se cam lasă cu scurtări de cap. Deci fiți pe fază când se-anunță și nu ratați artiștii!

Dacă v-a plăcut localul, mai poftiți și altă dată!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Omer"

Păreri despre "La Omer"

Doar clienții care au rezervat o masă la "La Omer" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Alin
19 februarie 2017 00:03

Good food. Good price. Good time.
Sursa: Google

Eden
6 martie 2017 11:18

great atmosphere, good service, delicious Turkish & Romanian cuisine food, very hip place
Sursa: Google

Raluca
6 mai 2017 19:08

Good food like at grandma's kitchen! Nice people visiting, great guest that very cool fashionista Omer! Love it!
Sursa: Google

armaghan
7 septembrie 2019 21:59

This Resturant is permanently closed. I walked there a fair distance and when rang the owner he told me it’s closed down.
Sursa: Google

ovidiu
13 ianuarie 2018 17:25

An amazing place, with great food and very good prices. I recommend this place for a nice evening and to enjoy Turkish dishes. And some Turkish beer and juice.
Sursa: Google