Kumar's Agra Palace

Strada Foișorului 52, Vitan, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Kumar's Agra Palace

Restaurantul care îți aduce gustul misterios al Indiei în opere de artă culinară adresate atât gurmazilor, cât și vegetarienilor.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Kumar's Agra Palace"

Păreri despre "Kumar's Agra Palace"

Mayur Lakhotia
8 martie 2016 11:28

It is bad. Had Dinner there Malai Kofta and Laccha paratha. It was really bad. Malai kofta is supposed to be bland/sweet but here it was too spicy and was more of vegetable kofta. Malai couldn't be seen any where in the curry. Laccha paratha was made of maida whereas it is generally made of atta. Ambience is also very bad.
Sursa: Google

Radu Mihai
27 februarie 2014 12:12

Has been closed.
Sursa: Google

A A Google User
7 septembrie 2011 12:38

Very bad Indian food..not fresh at all. They take hours and hours to bring you food on table... No one care about you whether you need something or not... DO NOT GO THERE!!!! I don't want to give any stars but i have to give one star to publish my view... :)
Sursa: Google

A A Google User
27 mai 2011 20:15

Very good food, but not as advertised. Stay away from the lemonade :)
Sursa: Google

FLORIN JICHI
11 martie 2014 20:12

Am avut rezervare pentru ora 20.00 si ne-am prezentat in restaurant la cateva minute inainte de ora programata. Ne-au aseazat la o masa murdara care nu a fost deloc pregatita pentru urmatorii clienti. Am fost nevoiti sa asteptam 10 minute pana cand chelnerita a venit si a pregatit masa. Desi preturile la meniuri au fost acceptabile tiind cont de faptul ca este un restaurant cu specific, servirea a fost execrabila. Intre aperitiv si felul principal am avut de asteptat 1h si 15 minute. In plus, modul de servire a fost astfel incat la bauturi ne-au servit cel mai scump vin posibil intr-un mod subversiv. Preturile la bauturile alcoolice (vin) sunt jignitor de mari avand in vedere ca totusi nu este un restaurat care poate fi pozitionat nici macar la 3 stele.
Este un restaurant pe care nu il recomand deloc datorita servirii si preturilor la bauturi. Te inseala pe fata cu bauturile
Sursa: Google