Have a Cigar Pub


4,4 / 15 voturi
Dianei 11, Universitate, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Have a Cigar Pub

Have a cigar este un concept-art-bar și are ca sursă de inspirație piesa omonimă a celor de la Pink Floyd.

Atmosfera oferită de noi este un melanj de viață boemă, muzică indie rock, trip-hop, blues și mâncare la prețuri decente, plus mixuri de băuturi dintre cele mai năstrușnice. Colorăm atmosfera cu lansări de carte, concerte de jazz, vernisaje de fotografie și piese de teatru.

Barul are câteva specialități pe care doar la noi le puteți degusta și aș aminti aici nemaipomenitele ‘house cocktails’, paste italiene gătite traditional și sendvișurile noastre cu grătar de pui / porc de inspirație britanică. Toate sunt gândite în așa fel încât fiecare dintre voi să se simtă împrospătat, fie că vine să lucreze/învețe sau să bea ceva cu prietenii.

Dacă nu credeți ce spunem, vă așteptăm să vă convingeți!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Have a Cigar Pub"

Program

Luni - Joi
17:00 - 02:00
Vineri
17:00 - 03:00
Sâmbătă
14:00 - 03:00
Duminică
12:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Have a Cigar Pub"

O Oana
4 iulie 2019 10:47 Rezervat în data de 3 iulie 2019 prin ialoc.ro

Oameni simpatici, servirea impecabila, mancarea si bautura foarte ok. Printre locatiile mele preferate vara, cu verdeata si muzica buna.

A Alexandru
19 decembrie 2018 01:32 Rezervat în data de 18 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Mâncarea a fost buna, servirea a fost ok, pentru cei interesați nu au boardgames.

N Nicoleta
13 martie 2017 11:24 Rezervat în data de 8 martie 2017 prin ialoc.ro

Experienta nu a fost prea placuta avand in vedere ca am asteptat mancarea mai mult de o ora si jumatate si a trebuit sa ne ridicam de mai multe ori sa cerem detalii despre motivul intarzierii pe care am reusit sa-l aflam intr-un final "un singur bucatar". Au incercat sa compenseze intarzierea oferindu-ne deserturi gratuite, pentru care le-am fost recunoscatori dar invitatii nostri (germani) nu au fost impresionati placut de experienta aceasta. As recomanda mai multa atentie la aceste detalii. Mancarea in schimb a fost buna si fetele amabile.