Fratellini Bistro


4,5 / 3 voturi
Calea Floreasca 240B, Aviației, București
Fratellini Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Premium

Fratellini Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Fratellini Bistro este locul ideal pentru a-ți începe ziua cu un mic dejun delicios și o cafea savuroasă. Parte a grupului Fratelli, micul bistro din Floreasca, situat lângă Uanderful, este un local foarte șic, modern, perfect pentru socializare! Cu un design care îmbină liniile clasice cu stilul minimalist, Fratellini Bistro este un spațiu relaxat, plin de lumină naturală, cu o atmosferă tipică pentru un bistro franțuzesc sau italian. Cu alte cuvinte, destinația perfectă pentru o întâlnire de afaceri sau cu prietenii. Adresa este Calea Floreasca 240B (cu intrare și din str. Gheorghe Țițeica 212-214). MENIU Fratellini Bistro Indiferent că vrei să servești un mic dejun bogat, prânzul, ceaiul „de la ora cinci” sau o cină lejeră, la Fratellini Bistro vei găsi meniul perfect adaptat pentru așa ceva. Spre exemplu, cafeaua proprie (ediție limitată) este un tip de cafea gourmet, super premium, 100% Arabica, cu o aromă complexă de caramel, citrice și fructe de pădure. Micul dejun, disponibil zilnic între 09:00 și 14:00, este foarte variat – în special când vine vorba de preparatele din ouă (fie că vorbim de ouă poșate, omlete sau ochiuri) și produse de patiserie. Iar meniul pentru prânz și cină (disponibil între orele 12:30 și 22:00) vine cu o selecție interesantă de aperitive, salate, feluri principale (fie că vorbim de paste, pește, preparate din carne și garnituri) și desert. Specialitățile care poartă semnătura chef-ului Adrian Chiran sunt Fratellini’s Osso Buco și Tartarul de Vită. CUM AJUNGI: Cu autobuzul: în zonă are stație linia 135 În zonă ai acces la parcare publică, dar și la parcare private. Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard sau Visa).

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Fratellini Bistro"

Păreri despre "Fratellini Bistro"

4,5 / 3 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Fratellini Bistro" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

G Georgiana
11 februarie 2020 15:15 Rezervat în data de 11 februarie 2020

Extraordinara mâncare. Piept de rata gătit exact cât trebuie. In București am plătit mai mult pentru un piept de rata gătit complet greșit. Așadar, la Fratellini, raportul calitate-preț este foarte bun. Atmosfera foarte plăcută, clienți de calitate și staff prietenos. Servirea a fost foarte rapida iar nota ne-a fost adusa la fel de repede, imediat ce am solicitat-o. Recomand cu drag. Restaurantul este potrivit pentru orice fel de intalniri: cu prietenii, cu colegii, romantica, de business șamd.

L Liviu
2 octombrie 2019 21:00 Rezervat în data de 2 octombrie 2019

B Bogdan
3 decembrie 2018 17:30 Rezervat în data de 3 decembrie 2018

Mircea
3 august 2020 14:15

One of the best places for brunch
Sursa: Google

Uzum
14 ianuarie 2020 14:30

Very good food and the customer service is amazing. Recommend the place for a Friday late brunch.
Sursa: Google

Tania
28 iunie 2020 11:59

Great food, really delicious, good cofee too!
Sursa: Google

Julien
21 ianuarie 2020 11:13

This is hard as the waiter was really nice but for this price range I expected higher quality... I got lamb which came frozen and a salad without anything at 17 lei, the waiter did his best and offered some extras but it’s honestly disappointing, definitely not worth the money.
Sursa: Google

Mihaela
18 noiembrie 2020 14:36

in love with the selfieccino !!!
Sursa: Google