Dialogue


0,0 / 1 vot
Bulevardul Hristo Botev 1, Centrul vechi, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Dialogue

Conceptul are un design modern, fresh, imbinat cu arhitectura neo-brancoveneasca a spatiului in care este amplasat. Am readus la “lumina” un mozaic superb, ce era acoperit si nu era pus in valoare, am folosit culori neutre si am venit cu accente de culoare in mobiler si decoratiuni. Meniul va fi simplu, atat in zona de coffee, drink, cat si pe food. Imi doresc un meniu pe care clientul sa il simta ca fiind ceva simplu, nu foarte sofisticat, dar foarte sanatos si gustos. Preturile vor fi pozitionate in zona medie pentru Bucuresti. Pentru meniul de food vom merge intr-un parteneriat cu cei de la Fru Fru, in zona cafelei vom veni cu cafea de origini, iar pentru wine & spirits vom merge in parteneriat cu Pernod Ricard. De asemenea, Red Bull este un partener traditional pentru noi, ca si Ursus Romania, care este alaturi de acest concept prin brandul Grolsh. In ceea ce priveste targetul de clienti, ne adresam in special segmentului de varsta 18 – 45 de ani, oameni care iubesc conceptele din zona social si coworking

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Dialogue"

Program

Luni - Sâmbătă
09:00 - 20:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Dialogue"

Ele B
6 martie 2019 23:27

The interior is amazing and the atmosphere is so fresh. However I was a bit disappointed since the menu is not up-to-date and the only choice for breakfast was an unreasonably priced croissant. The staff was friendly though and tried to help.
Sursa: Google

Cosmina Sisiala
19 martie 2019 07:13

Was there for a private event and was amazed by the decor and the preserved architecture. They did a fine job to this place! Plan a visit!
Sursa: Google

Georgiana Spiridon
13 martie 2019 20:57

Love it! A place where you can meet with your dear friends have a relaxing chat. Also, a very good place to work, they have everything you need.
Sursa: Google

camelia anca
27 ianuarie 2019 15:47

It is a super nice location with friendly staff. I enjoyed very much the wine tasting event. :)
Sursa: Google

Gilbert Iscu
7 martie 2019 02:58

Cool and quiet place to hang out downtown! Tango parties with great vibes! 😇
Sursa: Google