Dialogue


0,0 / 1 vot
Bulevardul Hristo Botev 1, Centrul vechi, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Dialogue

Conceptul are un design modern, fresh, imbinat cu arhitectura neo-brancoveneasca a spatiului in care este amplasat. Am readus la “lumina” un mozaic superb, ce era acoperit si nu era pus in valoare, am folosit culori neutre si am venit cu accente de culoare in mobiler si decoratiuni. Meniul va fi simplu, atat in zona de coffee, drink, cat si pe food. Imi doresc un meniu pe care clientul sa il simta ca fiind ceva simplu, nu foarte sofisticat, dar foarte sanatos si gustos. Preturile vor fi pozitionate in zona medie pentru Bucuresti. Pentru meniul de food vom merge intr-un parteneriat cu cei de la Fru Fru, in zona cafelei vom veni cu cafea de origini, iar pentru wine & spirits vom merge in parteneriat cu Pernod Ricard. De asemenea, Red Bull este un partener traditional pentru noi, ca si Ursus Romania, care este alaturi de acest concept prin brandul Grolsh. In ceea ce priveste targetul de clienti, ne adresam in special segmentului de varsta 18 – 45 de ani, oameni care iubesc conceptele din zona social si coworking

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Dialogue"

Program

Luni - Sâmbătă
09:00 - 20:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Dialogue"

Claudiu Colcer
26 noiembrie 2018 15:34

Great place to spend an evening with friends. I recommend it :)
Sursa: Google

Smaranda Negulescu
3 octombrie 2018 09:29

Beautiful location, great music and a really nicely made macchiato. Overall great experience.
Sursa: Google

bob blanes
22 septembrie 2018 10:07

So stylish....But no air conditioning on summer
Sursa: Google

Sinca Emil
7 aprilie 2018 17:57

Tries to be different but is not special in any way. Decent looking sports the the "unique" style that a lot of bars have. Mid to high prices for what it offers.
Sursa: Google

Nicoleta Teodorescu
2 mai 2018 15:14

Interesting location in the Bucharest city center. Old building, artistic renovation, excellent ambiance. Interesting event located there ( and this is habit of the place) - Radu Marinescu graphic exhibition - which must be seen!
Sursa: Google