PAPILA event
PAPILA event
4,8 / 2478 voturiPAPILA is a small, big-hearted bistro with a creative Andrei Junghietu as head chef.
This vibrant living room is a gastronomical point of reference, brightening Bucharest’s food scene through genuine dishes and friendly hospitality.
Besides the usual daily menu, there are also recurring weekly events such as (Thursdays) OYSTERS JOY - serving oysters, champagne, and a seafood-oriented menu, and (Sundays) RAMEN SUNDAY - serving crafty ramen, and Japanese-inspired bites and desserts.
Program
- Luni - Sâmbătă
- 17:00 - 00:00
- Duminică
- 12:00 - 18:00
Caracteristici
Păreri despre PAPILA
Ne-a placut foarte mult experienta si mancarea. Am fost cu familia si am incercat mai multe feluri diferite. Cel mai mult ne-a placut aperitivul cu caracatita si beef tartar iar dintre felurile principale recomandam Carnita de porc si mielul cu mamaliguta si varza. Desertul baba neagra a fost delicios, fiul meu mi-a zis ca e cea mai buna meringue pe care a mancat-o. Ce ne-a placut mai putin, au fost coltunasii cu ciuperci, ni s-a parut combinatia cu iaurt mai putin reusita. Sevirea impecabila si personalul foarte prietenos si profesionist. Mai mergem!
E minunata experienta cu stridii si champagne! Restul mancarii cum ne-au obisnuit, flawless 😍
De incercat stridiile! Foarte bun tot ce am servit. Serviciul foarte bun, de asemenea.
Recomand cu toată căldura restaurantul Papila pentru oricine caută mai mult decât o masă, ci o adevărată experiență culinară. Veți pleca de acolo nu doar sătui, ci și cu sufletul plin de bucurie. Este un loc care te face să te simți prețuit și apreciat. Nu ratați ocazia de a-l vizita!
o seara faina ca intotdeauna la papila. stridiile sunt minunate, la fel si wine paring-ul. caracatita si tartar-ul sunt extra delicioase. orezul cu mango este si el foarte bun. servirea este impecabila si te simti welcomed in sufrageria papila :).