Club A

3,3 / 3 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Smardan 29, Centrul Vechi, București

Club A

3,3 / 3 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Smardan 29, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Despre Club A 1969, anul primului pas pe luna, este si anul in care s-a infiintat Club A, primul club independent studentesc din perioada comunista.

Infiintat initial ca un club exclusivist al studentilor la arhitectura, Club A s-a deschis apoi publicului larg, devenind unul dintre principalii promotori ai avangardei underground. Istorie si realizari.

Desi a fost o perioada grea pentru Romania in general, Epoca de Aur a fost si poate cea mai fertila perioada de pana acum pentru rock si jazz, iar clubul a fost principala rampa de lansare pentru trupe si artisti ca Doru Stanculescu, Mircea Vintila, Holograf, Timpuri Noi, Metrock, Sarmalele Reci, Suie Paparude, Travka etc.

Personalitati ca Johnny Raducanu, Florian Pittis sau Mircea Florian sunt doar cateva dintre numele ce au scris istorie in Cub A. Participant activ la viata culturala studenteasca si lipsit de cenzura in programele sale, clubul s-a impus ca o insula de normalitate in absurdul acelor ani.

Viu si nonconformist, Club A s-a mentinut timp de 50 de ani in topul preferintelor studentilor ce au participat an de an la concerte rock sau folk, seri de teatru si film, lansari de carte sau petreceri cu dans pana dimineata.

Veritabila rampa de lansare pentru talentele autohtone, cel mai vechi si autentic club din capitala a gazduit pe scena sa si nume sonore ale scenei de jazz internationale, precum Woody Herman si Modern Jazz Quartet. 

Pe langa petreceri si concerte, Club A are si o terasa care functioneaza cu propriul restaurant.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Club A"

Păreri despre Club A

3,3 / 3 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Club A" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

V Valentin
12 septembrie 2021 20:24 Rezervat în data de 11 septembrie 2021

C Catalina
6 august 2021 21:38 Rezervat în data de 6 august 2021

S Stefan
2 martie 2021 20:15 Rezervat în data de 27 februarie 2021