Chong QING


4,7 / 8 voturi
Bulevardul Pache Protopopescu 28, Iancului, București

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Chong QING nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Restaurantul chinezesc Chong Qing va ofera intr-o ambianta linistita, eleganta si placuta, specific chinezeasca, mancaruri de cea mai buna calitate, preparate de un maestru chinez din zona Chong Qing, servire rapida si prompta, avem preparate diversificate din peste, pui, porc, vita, oaie, fructe de mare, pui de balta, legume si salate chinezesti, tofu, etc., toate preparate in stil chinezesc la preturi accesibile.
Descoperiti gastronomia chinezeasca la restaurantul Chong Qing.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Chong QING"

Păreri despre "Chong QING"

A Andrei
2 martie 2019 21:49 Rezervat în data de 2 martie 2019 prin ialoc.ro

Mancarea excelenta si servirea ireprosabila. Din păcate aplicatia ialoc.ro nu a confirmat rezervarea catre restaurant si am asteptat pana a fost disponibilă o masa pentru cinci persoane. Vremea buna ne-a permis sa stam afara. Mentionez ca rezervarea a fost favuta cu o zi in avans si confirmata prin mesaj text. Asa ca aveti grija daca aveti rezervare prin aplicatie si primiti confirmare prin sms sa reconfirmati si cu restaurantul pentru ca puteti avea surprize mai ales daca aveti un eveniment important. Am facut o sesizare catre ialoc.ro dar nu au luat nici o masura. In rest numai de bine pentru personalul restaurantului. Doamna bruneta de la restaurant face cele mai bune recomandari in functie de preferințele clientului asa ca daca nu ati mai fost sau nu stiti ce sa mai încercați chinezesc mergeti pe recomandarea dansei. Ca desert orezul cu susan este extraordinar.

A Ana
25 august 2017 22:59 Rezervat în data de 23 august 2017 prin ialoc.ro

Mereu revin cu plăcere. Mâncarea este buna. Porțiile sunt generoase. Prețurile sunt foarte ok in comparație cu porțiile. Vita la placa încinsă este delicioasa. Am încercat mai multe feluri pana sa găsesc câteva favorite.

Andrei Turbatu
6 ianuarie 2019 01:15

Great food and huge servings. I had take away from them a few times and was not disappointed. Great value for money.
Sursa: Google

Miri Dinescu
22 ianuarie 2019 16:51

My favourite chinese restaurant in Bucharest. The portions are big and really taste. My favourite dish is veal with oyster sauce.
Sursa: Google

-SopraNo- PainKiller
14 martie 2019 09:20

The food comes in big portions, nothing to complain about.Food is delicious and you can go home with full stomach.The price is average, not so expensive.
4 out of 5 due to the fact that the inside looks a bit messy thou it feels cozy but the food is authentic and worth comming back again.
Sursa: Google

Dragos Vlaicu
8 decembrie 2018 21:57

Always a pleasure to eat here. Just be careful at one thing. The plates are HUGE. Veal with Chinese salad is labeled at 500g and it comes in a 2L bawl. That is for at leat 2 people. But worth every bite.
Sursa: Google

Simona Taraboanta
17 aprilie 2019 17:47

Great authentic food, always fresh!
Sursa: Google