China Town


3,8 / 3 voturi
Viitorului 98, Moşilor, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la China Town

Chinatown va ofera intr-o ambianta placuta linistita si eleganta mancaruri de mare calitate preparate de maestrul gastronom Mu Qiu Lin servite in vase de ceramica sau plita incinsa adusa la masa clientului. Preparatele diversificate la preturi modeste din pui, porc, vita, fructe de mare, rata, oaie, iepure, pui de balta, peste, legume tipic chinezesti, tofu in diferite combinatii sunt pregatite dupa retete vechi de mii de ani pastrate si transmise prin generatii pe care bucatarul le-a mostenit si le ofera intr-un meniu bogat si intrigant si care merita descoperit.

Desertul este nemaivazut in restaurantele europene printre care mentionam caramelul de fructe, compotul de licii, si faimoasa inghetata prajita a carei vraja va invitam sa o descoperiti. Serviciul este asigurat de ospatari cu vasta experienta in restaurantele chinezesti cunoscatori a sute de preparate. Sper ca v-am starnit interesul sa veniti sa vizitati acest local care il consideram a fi dupa un an de functionare o comoara nedescoperita.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "China Town"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "China Town"

A Anca
18 octombrie 2016 11:40 Rezervat în data de 15 octombrie 2016 prin ialoc.ro

Locația e destul de mica si pe dinafara arata nasol.
In schimb servirea e buna si mancareace gustoasă.
Am citit feedback-urile de aici inainte sa alegem locul si multi scriau ca preturile sunt mici, insa nu erau chiar mici pt zona aceea.

Shmulik Weinstein
29 martie 2019 07:06

Nice place with good food.
Service is friendly.
Prices are fair.
Sursa: Google

Diana Cucuva
6 aprilie 2019 23:33

Nice place and good food ! Recomand.
Sursa: Google

Andrei Butusina
21 februarie 2019 11:24

Not a fancy place to eat, food was good.
Sursa: Google

Bogdan-Adrian Rada
14 februarie 2019 20:56

Great place to spend an evening in town, although it's a small restaurant, the food was really good (although a bit too much oil in it for my taste), the portions were generous, the prices were acceptable and the hosts were great.
Sursa: Google

Cristina Kulcsar
1 februarie 2019 15:40

nice place, good service, good food 😀
Sursa: Google