éto – cuisine of now

éto este gustul prezentului - deschis, curajos, în continuă transformare. o bucătărie condusă de chef Sorin Stoica, care aduce în România rafinamentul și gândirea liberă din restaurantele cu stele Michelin, cum este Noma Copenhaga. aici creativitatea întâlnește instinctul, iar ingredientele locale sunt tratate cu respect și imaginație. fiecare meniu spune o poveste aparte - o invitație de a simți prezentul prin gust. éto este un spațiu deschis ideilor, un laborator de senzații unde memoria, emoția și prezența se împletesc într-o experiență gastronomică inconfundabilă.

de la fine dining și à la carte, la cine relaxate și serile intime Chef’s Table, până la brunch-urile de duminică ce adună comunitatea în jurul mesei, éto propune mai mult decât un meniu: propune o stare. cafea de specialitate, preparate simple dar pline de caracter, vinuri alese cu grijă și cocktailuri care surprind - toate fac parte dintr-o experiență gourmet care nu se repetă, ci se reinventează mereu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant éto"

Program

Luni - Marți
Închis
Miercuri - Vineri
17:00 - 23:00
Sâmbătă
12:30 - 23:00
Duminică
12:30 - 17:30

Caracteristici

Păreri despre Restaurant éto

5,0 / 84 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Restaurant éto" pot lăsa o recenzie.

V Vladimir
19 august 2025 18:10 Rezervat în data de 13 august 2025

Mancare foarte buna si elaborata demna de 1 stea Michelin. Personalul amabil, politicos si prietenos. Recomand tasting menu sau Chefs table pt o experienta interesanta.

A Adelina
18 august 2025 13:51 Rezervat în data de 15 august 2025

A Ana-maria
17 august 2025 09:33 Rezervat în data de 16 august 2025

G Ghionea
17 august 2025 09:05 Rezervat în data de 16 august 2025

Absolut totul a fost minunat, din primul moment, experiența culinară a fost perfectă, totul cu foarte mult gust și explozii de arome în fiecare preparat.

A Ala
16 august 2025 23:09 Rezervat în data de 16 august 2025

S Simona
16 august 2025 19:41 Rezervat în data de 15 august 2025

A Ana
16 august 2025 17:42 Rezervat în data de 16 august 2025

We recently discovered a new fine dining spot in Bucharest, and it feels like a breath of fresh air. The food was extremely well-balanced, each dish carefully thought through. The smoked mackerel, in particular, was a revelation - completely redefining what mackerel can be.

But beyond the food that more than delivers on its promise, what really impressed us was the atmosphere. The space manages to strike a rare balance: simple yet sophisticated, relaxed yet refined. It’s the kind of place that makes you feel both at ease and inspired.

A Ana
16 august 2025 10:38 Rezervat în data de 14 august 2025

Loved the design and the ambiance. Food was really good and the staff friendly and Nice.

G Georgiana
15 august 2025 21:34 Rezervat în data de 15 august 2025

Inedit, cu papile gustative rasfatate pozitiv, curat, cu atentie la detalii si cu o atmosfera intima

C Christian
15 august 2025 21:12 Rezervat în data de 15 august 2025

S Stefan
15 august 2025 20:39 Rezervat în data de 15 august 2025

A Andreea
14 august 2025 08:57 Rezervat în data de 13 august 2025

C Codruta
14 august 2025 07:24 Rezervat în data de 13 august 2025

P Paul
9 august 2025 12:45 Rezervat în data de 8 august 2025

R Renatto
9 august 2025 10:15 Rezervat în data de 8 august 2025