Cherhanaua Ancora


4,4 / 7 voturi
Șoseaua Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Cherhanaua Ancora

Nu, nu ne găsiţi la Mare; nici măcar în Deltă. Am ancorat la țărmul Herastraului, în plin Bucureşti, ca să fim mai aproape de voi cu darurile apei: tot felul de peşti, proaspăt prinşi în năvoade.
Restaurant și cherhana, Ancora îmbină rafinamentul localului cosmopolit interbelic cu simplitatea unei nave pe puntea căreia visaţi să călătoriţi. O călătorie gurmandă, desigur, în care atracţiile sunt, deopotrivă, peștele de Dunăre și de Marea Neagră, ca și cel din Mediterana ori din Oceanele lumii... Rețetele noastre sunt vechi și noi, clasice și (re)create. Inspirate. Fie că vorbim despre delicioasele icre, despre zacuşti şi tartaruri, ori despre saramură, frigărui şi borş. Fantezia bucătarului nostru, atmosfera familială şi calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul vostru preferat (marin sau de apă dulce), cu fructe de mare, salate, paste şi risotto, cu carne şi sosuri meşteşugite, desert şi băuturi rafinate... Pe bună dreptate, se spune că o masă la Cherhanaua Ancora nu e doar un triumf al simţurilor, ci şi un nepreţuit act de cultură.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Cherhanaua Ancora"

Păreri despre "Cherhanaua Ancora"

G Gheorghe
24 aprilie 2018 09:12 Rezervat în data de 22 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Duminica am fost cu familia la restaurantul Ancora, aniversand un eveniment. Am petrecând cateva ore pe terasa restaurantului, am gustat din alesele mancaruri pescaresti pregatite de maestri bucatari. Ne-am simțit foarte bine!!

S Simona
1 martie 2018 23:05 Rezervat în data de 1 martie 2018 prin ialoc.ro

Un restaurant de exceptie! Mancarea este grozava, proaspata, gustoasa si bine gatita, personalul este minunat, comunicativ, zambareti, interesat de client, iar licatia fff frumoasa!

Catalin
22 aprilie 2018 18:48

Good food and service. They accepted changes in the plates to suit our children. I especially liked the terrace as it is quiet and smal.
Sursa: Google

Max Telescu
16 mai 2018 11:33

Great seafood. Prices are a little high, but it's worth it. Great service
Sursa: Google

farspin
19 mai 2018 23:40

Decent food , nice place
Sursa: Google

Ion-Dumitru Rusu
12 iunie 2018 08:26

Why you have put together the restaurant and those pictures that refer to waste collection ? Practically I reject rating the restaurant.
Sursa: Google

Alberto da Cruz Chaves
1 mai 2018 19:10

Nice atmosphere; service needs urgent improvement to match the style of the restaurant
Sursa: Google