Cherhanaua Ancora


4,5 / 44 voturi
Șoseaua Nordului 7-9, Herãstrãu, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Cherhanaua Ancora

Nu, nu ne găsiţi la Mare; nici măcar în Deltă. Am ancorat la țărmul Herastraului, în plin Bucureşti, ca să fim mai aproape de voi cu darurile apei: tot felul de peşti, proaspăt prinşi în năvoade.

Restaurant și cherhana, Ancora îmbină rafinamentul localului cosmopolit interbelic cu simplitatea unei nave pe puntea căreia visaţi să călătoriţi. O călătorie gurmandă, desigur, în care atracţiile sunt, deopotrivă, peștele de Dunăre și de Marea Neagră, ca și cel din Mediterana ori din Oceanele lumii... Rețetele noastre sunt vechi și noi, clasice și (re)create. Inspirate. Fie că vorbim despre delicioasele icre, despre zacuşti şi tartaruri, ori despre saramură, frigărui şi borş.

Fantezia bucătarului nostru, atmosfera familială şi calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul vostru preferat (marin sau de apă dulce), cu fructe de mare, salate, paste şi risotto, cu carne şi sosuri meşteşugite, desert şi băuturi rafinate... Pe bună dreptate, se spune că o masă la Cherhanaua Ancora nu e doar un triumf al simţurilor, ci şi un nepreţuit act de cultură.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Cherhanaua Ancora"

Păreri despre "Cherhanaua Ancora"

B Bogdan
18 mai 2019 19:09 Rezervat în data de 18 mai 2019 prin ialoc.ro

totul ok. mancarea foarte buna. ospatari seriosi si amabili. revenim permanent cu placere. da clasa multor restaurante de fite..

R Rodica
5 martie 2019 12:50 Rezervat în data de 1 martie 2019 prin ialoc.ro

Un restaurant cochet,cu mancare excelenta ,servire ireprosabila si muzica pe gustul meu .

M Mihaela
16 decembrie 2018 16:02 Rezervat în data de 16 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Servire atmosfera excelenta
Menu pentru toate preferințele iubitorilor de peste
Tiramisu delucios

N Nicoleta
6 octombrie 2018 20:16 Rezervat în data de 5 octombrie 2018 prin ialoc.ro

O atmosfera minunata, servire ireprosabila, ma voi intoarce cu placere de fiecare data!

S Sorin
22 iulie 2018 21:01 Rezervat în data de 22 iulie 2018 prin ialoc.ro

Mâncare ok. Atmosferă de carnaval, copii cu trotinete printre mese, vânzoleală. Senzație de dezorganizare a personalului, pentru un fresh de portocale am așteptat aproape 30 de minute. Probabil duminică seara nu e recomandabil. Vine lume multă din parc, la hamsii...

G Gheorghe
24 aprilie 2018 09:12 Rezervat în data de 22 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Duminica am fost cu familia la restaurantul Ancora, aniversand un eveniment. Am petrecând cateva ore pe terasa restaurantului, am gustat din alesele mancaruri pescaresti pregatite de maestri bucatari. Ne-am simțit foarte bine!!

S Simona
1 martie 2018 23:05 Rezervat în data de 1 martie 2018 prin ialoc.ro

Un restaurant de exceptie! Mancarea este grozava, proaspata, gustoasa si bine gatita, personalul este minunat, comunicativ, zambareti, interesat de client, iar licatia fff frumoasa!