Casa Nova by The Bankers - închis permanent

Grigore Alexandrescu 106 A, Dorobanți, București
Casa Nova by The Bankers nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Casa Nova by The Bankers nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Casa Nova – another story by The Bankers îmbină ambianţa plăcută şi caldă cu ultimele tendinţe în materie de artă culinară. Aici aveţi posibilitatea să organizaţi un prânz de afaceri liniştit sau o cină romantică alături de o persoană deosebită, decorul special împreună cu muzica aleasă în concordanţă cu atmosfera transmisă de restaurant fiind promisiunea pentru o masă perfectă.

Diversele feluri de preparate gătite cu măiestrie şi pasiune sunt o prezenţă unică în peisajul autohton, amatorii de preparate exotice găsind la Casa Nova – another story by The Bankers întotdeauna ceva care le va produce o surpriză placută prin combinaţiile de arome deosebite şi neaşteptate. Desertul aici este întotdeauna un motiv de povestit celor apropiaţi fiind, pregătit „în casă” după reţete proprii, delicioase.

Restaurantul nostru vă oferă o gamă variată de preparate culinare pregătite cu pasiune și pricepere de bucătarii noștri. Clienții iubitori de preparate culinare tradiționale românești precum și cei atrași de preparatele din bucătăria internațională, vor găsi aici “bucate” pregătite din cele mai bune și mai proaspete ingrediente, completate de servicii ireproșabile menite să atingă standardele celor mai pretențioși clienți.

Ne propunem să oferim o experieță culinară veritabilă – prin meniul care acoperă specificul tuturor regiunilor și gusturilor. Locația are o echipă de bucătari cu o experiență dobândită în locații de înaltă clasă și școli de specializare. La Restaurant Casa Nova – another story by The Bankers, bucătăria modernă se îmbină perfect cu aroma tradițională a bucatelor, toate gătite și servite exemplar și cu dăruire.

Datorită amplasării centrale a locației, dar în același timp într-o zonă extrem de liniștită, beneficiind de un meniu bogat, adaptat celor mai diverse cerințe, Restaurantul Casa Nova – another story by The Bankers este locația ideală pentru organizarea de mese festive, recepții, conferințe, mese de protocol, petreceri de firmă, nunți, botezuri, aniversări, petreceri de sfârșit de an, Crăciun sau Revelion. Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosferă îmbietoare, cu un decor interior plăcut, pregătit special pentru fiecare eveniment.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Nova by The Bankers"