Café Verona


4,2 / 17 voturi
Strada Pictor Arthur Verona 13-15, Romană, București

Preț Premium

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Café Verona nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Rezervările pentru Cafe Verona se fac până la ora 20:00, maxim.

Cafe Verona împarte adresa din Str. Arthur Verona* nr.13 cu librăria Cărturești. De fapt, așa cum au constatat mulți dintre cei care ne-au vizitat, spațiul cafenelei este de fapt o anexă a librăriei. Aici au loc lansări de carte, conferințe, expoziții, concerte și diverse evenimente care îmbogățesc viața culturală a Bucureștiului.
Deschisă în 2009, la un an după extiderea librăriei, Grădina Verona se află la câțiva pași, pe aceeași stradă, la numărul 15. Acest refugiu verde din centrul orașului este, de asemenea, gazda multor evenimente, cel mai cunoscut fiind Street Delivery. Vara, este locul perfect pentru a vă răcori cu o limonadă sau cu o bere bună, la umbra oferită de vegetația abundentă. Sunt numai puțin de 400 de locuri la mese și există un spațiu bine protejat de intemperii. În sezonul rece, puteți participa la târguri gastronomice, savurând un ceai sau o cană de vin fiert .
Meniul este unul diversificat, oferind în permanență și opțiuni pentru vegetarieni. În bucătărie punem accent pe calitatea ingredientelor și a preparării acestora. Pâinea este produsă chiar aici, după rețete proprii. Și ne mândrim cu deserturile noastre!
În Grădina Verona este permis accesul cu animale (cuminți) de companie. Dacă vreți să contribuiți la un aer mai curat și un trafic mai civilizat venind cu bicicleta, este bine să știți că există un loc special unde o puteți lăsa. Este disponibilă o rețea wi-fi, dacă vreți să vă mutați biroul aici.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Café Verona"

Păreri despre "Café Verona"

A Alex
9 septembrie 2017 11:49 Rezervat în data de 8 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Gradina e superba, mai ales la ceas de seara când se aprinde luminițele. Mi-a plăcut varietatea din meniu si ca ai ce alege. Preturile sunt ok, accesibile (16 lei o limonadă super (si sunt mai multe sortimente decât te-ai fi așteptat) 670ml. Ce vrei mai mult?). Atmosfera e plăcută, muzica - faiină, data la un volum decent (desi in coltul unde ne-am așezat noi nu era nicio boxa. Dar nu a fost o problema de îndată ce eram cu prietenii și voiam mai mult sa ne auzim între noi).
Servirea. Promptă si amabila. Nu am așteptat mult sa vina mâncarea sau băuturile. S-au mișcat extraordinar de repede în ciuda aglomerației. Cinste lor :)

S Sabina
9 iulie 2017 21:03 Rezervat în data de 9 iulie 2017 prin ialoc.ro

Mancare buna, servire ok. Ambianta placuta, preturi bune.
Ne-am simtit bine, vom reveni

R Roxana
12 mai 2017 20:35 Rezervat în data de 11 mai 2017 prin ialoc.ro

Mâncare cu gust comun,nimic speacial.Servire relativ buna dar ospătarii cam plictisiți .

smriti kurian
26 martie 2019 10:49

A quaint cafe next to the bookstore with lovely space outside.. Great for spring and summer. A good variety of drinks and food. Moderately priced ! And a good amount of open area for small kids. A lovely place to catch up with friends !
Sursa: Google

Dana Diaconu
23 februarie 2019 08:17

Cozy.. in a beautiful garden tucked behind an old building that hosts one of the best bookstores in town. Kids friendly.
Sursa: Google

Oana Panduru
30 martie 2019 07:11

Great garden. Really tasty food. Excellent coffee.
Sursa: Google

Simona Vargas Paraschivoiu
24 martie 2019 21:52

Most of times, it's been a rather good experience. They do have rather good food, the burgers and sandwiches (that include meat) are good. Staff is ok, nothing outstanding nor the worst service ever.
This said, the vegan experience wasn't good at all. When going for a "CLUB SANDWICH "VEGAN"" that is supposed to be 200/300 g we got literally a scoop of mushrooms, some slices of capsicum and 3 slices of avocado, three. When asking one of the waiter about this, he responded in an annoyed tone, that of course it is little veggies as this would make the toast (bread) soak in water -,- . Well, given the reply we didn't push further the conversation. Deffo this experience, both the service and the food, was not worth the money.
Sursa: Google

Alexandru Spasenie
13 aprilie 2019 09:16

Have a glass of wine with your friends, it's fine.
Sursa: Google