Bohemia Tea House


4,7 / 53 voturi
Poiana Narciselor 1, Cișmigiu, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Bohemia Tea House

Bohemia Tea House este ceainăria cu o atmosferă de poveste, cu relaxare, liniște și intimitate, unde timpul stă în loc și îți permite să uiți de tine și de el.

Aici ceaiul este respectat, adorat, infuzat corect și este de cea mai bună calitate. Nu se fac compromisuri, folosindu-se ceai la plic cumpărat de la magazinul de pe colț.

Pentru că suntem o ceainărie adevarată îți oferim zeci de sortimente de ceai din care să alegi, știm să îți facem recomandarile potrivite în funcție de cum te simți și ce îți dorești, în funcție de momentul zilei sau în funcție de anotimp.

Poți să ne vizitezi atunci când vrei să poți discuta în tihnă cu prietenii tăi sau să vă relaxați la un boardgame haios. Desigur ceainăria este alegerea perfectă și atunci când vrei să fii singur și să te bucuri de o carte bună din biblioteca noastră, în compania minunată a ceaiului.

Când vii la noi, ești întâmpinat de gazde zâmbitoare, care vor să te răsfețe cum știu ele mai bine. De aceea pregătim multe prăjituri și bunătăți de casă, pe care le facem chiar aici și la care adăugam și un strop de prietenie.

Ceaiul este prietenul, ritualul și deliciul nostru zilnic! Și ne dorim să fie și al vostru! De aceea din magazinul ceainăriei puteți să alegeți din numeroasele sortimente de ceai pentru acasă, cești și ceainice cochete, căni pictate, cutii drăguțe și accesoriile necesare preparării unui ceai perfect.

Au trecut deja câțiva ani buni de când am găzduit primul oaspete, timp în care am adunat experiență, munți de bucurie și emotii, prieteni dragi, zeci de evenimente de suflet dar și satisfacția că ne-am îndeplinit motto-ul:

“Where tea is drunk, civilization begins.”

Bohemia Tea House este un întreg univers dedicat minunii ceaiului!!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bohemia Tea House"

Păreri despre "Bohemia Tea House"

A Alexandra
5 mai 2019 22:15 Rezervat în data de 5 mai 2019 prin ialoc.ro

Un local excelent, cu o atmosfera intotdeauna primitoare, ceaiuri, specialitati de cafea si deserturi delicioase. Un loc unde ne simtim de fiecare data ca acasa.

R Ramona
1 aprilie 2019 16:45 Rezervat în data de 31 martie 2019 prin ialoc.ro

Un loc perfect pentru a petrece o dupa-amiaza de duminica relaxanta. Ceaiuri si dulciuri gustoase. Muzica buna.

Ștefan
9 decembrie 2018 20:42 Rezervat în data de 9 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Am asteptat putin cam mult pentru bauturi de data aceasta. Pe langa asta, e aceeasi experienta placuta ca de fiecare data cand vin.

D Diana
16 noiembrie 2018 22:43 Rezervat în data de 16 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

un loc minunat: chelnerii ft amabili, atmosfera calda, e un loc primitor, merg de fiecare data cu mare placere; ceaiuri bune, preturi ok pt oras.

A Alexandra-alina
24 mai 2018 08:23 Rezervat în data de 23 mai 2018 prin ialoc.ro

Ceaiul era deja pregatit. Inadmisibil! in mod firesc este adus intr-un plic si astepti un anumit timp pana cand e gata. Clepsidre nu exista. Gustari/prajituri vegane nu exista. Limonadele contin toate sirop de zahar, nu am gasit nimic natural 100%.

Referitor la gustari vegane am facut aceeasi sesizare in urma cu 1-2 ani insa nimic nu s-a schimbat. Mi s-a spus ca mai aduc produse vegane in timpul postului? Insa in restul anului nimic...nici macar in zilele de miercuri si vineri.

R Roxana
1 februarie 2018 10:43 Rezervat în data de 31 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Servirea okay, locatia cozy, ceaiurile tare bune. Am incercat pe cel cu nuca si migdale si pe cel spicy. :)

E Emanuel
27 ianuarie 2018 09:14 Rezervat în data de 26 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Foarte draguta atmosfera la locurile de la mansarda. Unul dintre putinele localuri unde am fost si m am simtit inca de prima data ca la un prieten acasa.

D Dan
28 decembrie 2017 23:13 Rezervat în data de 28 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Bohemia e un loc plăcut, cu P atmosfera familiara, mereu liniștit. Îmi place sa revin aici.

C Constantin
28 decembrie 2017 22:24 Rezervat în data de 28 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Totul la superlativ, va multumesc!!! Cu siguranta o sa revin cu placere: atmosfera calda, servire ireprosabila, ceaiuri de calitate.

V Virgiliu
24 octombrie 2017 17:43 Rezervat în data de 22 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Foarte dragut locul, preturi bune si ambianta placuta. Pacat ca pernele pe care stai in mansarda sunt cam incomfortabile. Si ca daca la parter sunt oaspeti galagiosi se aude pana sus si strica zen-ul :(

D Denisa
21 noiembrie 2016 20:14 Rezervat în data de 20 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Un loc minunat! Iar ceaiurile servite sunt pur si simplu divine!