Bohemia Tea House

Poiana Narciselor 1, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Bohemia Tea House

Bohemia Tea House este ceainăria cu o atmosferă de poveste, cu relaxare, liniște și intimitate, unde timpul stă în loc și îți permite să uiți de tine și de el.

Aici ceaiul este respectat, adorat, infuzat corect și este de cea mai bună calitate. Nu se fac compromisuri, folosindu-se ceai la plic cumpărat de la magazinul de pe colț.

Pentru că suntem o ceainărie adevarată îți oferim zeci de sortimente de ceai din care să alegi, știm să îți facem recomandarile potrivite în funcție de cum te simți și ce îți dorești, în funcție de momentul zilei sau în funcție de anotimp.

Poți să ne vizitezi atunci când vrei să poți discuta în tihnă cu prietenii tăi sau să vă relaxați la un boardgame haios. Desigur ceainăria este alegerea perfectă și atunci când vrei să fii singur și să te bucuri de o carte bună din biblioteca noastră, în compania minunată a ceaiului.

Când vii la noi, ești întâmpinat de gazde zâmbitoare, care vor să te răsfețe cum știu ele mai bine. De aceea pregătim multe prăjituri și bunătăți de casă, pe care le facem chiar aici și la care adăugam și un strop de prietenie.

Ceaiul este prietenul, ritualul și deliciul nostru zilnic! Și ne dorim să fie și al vostru! De aceea din magazinul ceainăriei puteți să alegeți din numeroasele sortimente de ceai pentru acasă, cești și ceainice cochete, căni pictate, cutii drăguțe și accesoriile necesare preparării unui ceai perfect.

Au trecut deja câțiva ani buni de când am găzduit primul oaspete, timp în care am adunat experiență, munți de bucurie și emotii, prieteni dragi, zeci de evenimente de suflet dar și satisfacția că ne-am îndeplinit motto-ul:

“Where tea is drunk, civilization begins.”

Bohemia Tea House este un întreg univers dedicat minunii ceaiului!!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bohemia Tea House"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Bohemia Tea House"

V Virgiliu
24 octombrie 2017 17:43 Rezervat în data de 22 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Foarte dragut locul, preturi bune si ambianta placuta. Pacat ca pernele pe care stai in mansarda sunt cam incomfortabile. Si ca daca la parter sunt oaspeti galagiosi se aude pana sus si strica zen-ul :(

D Denisa
21 noiembrie 2016 20:14 Rezervat în data de 20 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Un loc minunat! Iar ceaiurile servite sunt pur si simplu divine!

Vlad Laslau
7 octombrie 2017 22:44

Very nice and cosy place, excellent to relax and spend some time with a few friends.

The tea selection is of course excellent, but I recommend you also try the desserts. The creme brulee was very good, and so was the chocolate.

If the weather is nice, visit the back terrace and enjoy the quietness under the grapevine. During a rainy day, lay back on the many pillows located on the upper floor. And don't you dare to leave without saying hello to the cute little cats! ;)
Sursa: Google

Andreea Cristea
22 august 2017 21:54

Great place to spend a chill Sunday afternoon with close friends.
Their garden is amazing during late springs and summer time.
Must try - best mushroom pie in Bucharest!!
They often have live concerts, make sure to make a reservation to ensure a seat.
Sursa: Google

Hui Ying Chin
10 noiembrie 2017 20:56

Really wanted to check it out but was heartbroken when staff said teas may not have second infusion. As a tea lover, knowing how teas develop in different infusions, this is a huge waste of tea leaves and we left.
Sursa: Google

Rebeca Stanca
11 august 2017 17:53

Quiet, great tea, soothing music - if sometimes odd.

I spent a lovely afternoon in one of the indoor room, listening to Calypso music of all things. The iced rooibos I had was fantastic, and the local cat was cute.

Would definitely visit again, even if the personality of the place is a bit undefined.
Sursa: Google

sebi n
15 octombrie 2017 08:50

friendly atmosphere, low pillow modular "chairs", a tea costs ~3€, nice place for discussions, board games (they have their own), generally better for groups of 4+
Sursa: Google