Anysan

Soseaua Berceni 82A, IMGB, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Anysan

Dispunem de spatiu suficient pentru a gazdui in conditii optime : nunti, botezuri, mese festive, petreceri pentru copii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Anysan"

Păreri despre "Anysan"

Nicole Elena
1 august 2018 00:39

Am avut nunta in 2017 ...totul perfect cu exceptia acestui restaurant ....si inclusiv a fotografului si cameramanului recomandati de ei....total neprofesionisti, neseriosi si, foarte obraznici. Iar despre restaurant...pot spune decat NU ... servire sub orice critica ....mancarea rece si parea veche ....imi pare rau ca nu am facut poze ...din cauza nervilor ....patronii isi vad strict interesul ...sa se termine repede fara sa ii intereseze parerea mirilor iar bautura servita total altceva decat ce apare in meniu ...imi pare rau ca nu am filmat cand puneau in pahare alte bauturi decat cele din meniu !!!!
Sursa: Google

Flory Dany
30 iulie 2018 17:05

Cea mai neplăcută experiență din viata noastra mâncarea praf.scarboasa..băutura nu prea..ospătari nu servesc stau o ora pt o cafea..plus de asta ospătari se cotaie...
Sursa: Google

Simona Stan
29 iulie 2018 18:40

VARZA.Am cununat acolo pe 28.07.2018.Cea mai proasta experienta pe care am avut-o vreodata.Mancarea, băutura, serveala praf.Si obligatoriu 10 la sută.TEAPA VIETII.
Sursa: Google

Drăcușorul Vesel
10 iulie 2018 18:42

Varză! Pact de oameni care lucrează acolo! Patroni nu sunt de cuvânt. Una zic și alta vezi în ziua petreceri! Păcat.
Sursa: Google

Geo Georgiana
30 iulie 2018 11:47

Varza o experientă total neplacută oricanizarea si servirea praf nau pic de experientă.
Sursa: Google