Restaurant Carols


0,0 / 1 vot
Berceni 62, Apărătorii Patriei, București

Preț Moderat

Rezervă gratuit la Restaurant Carols

Carol’s este un restaurant cochet si intim, unde va invitam sa descoperiti preparate gustoase atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala, pizza din cele mai bune ingrediente, deserturi delicioase si bauturi atent selectionate. Locatia nostra este spatiul ideal atat pentru relaxare, business cat si pentru organizarea de evenimente, fie ca este vorba de nunta ta, botezul copilului tau sau petrecerea firmei tale. Restaurant Carol’s dispune de un salon elegant de aproximativ 80 de locuri cu un ring de dans generos, dotat cu bar, sistem de sonorizare / lumini profesionale si de o terasa de 30 de locuri si bar. Deasemenea locatia este dotata cu lcd si videoproiector pe care se pot urmari diverse evenimente si intreceri sportive. Internetul wireless este gratuit pentru clientii nostri. Va invitam sa ne pasiti pragul si sa va bucurati de clipele petrecute la Restaurant Carol’s.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Carols"

Păreri despre "Restaurant Carols"

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Restaurant Carols" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

D Daniela
6 octombrie 2019 21:28 Rezervat în data de 6 octombrie 2019

Localul foarte frumos, intim, personalul foarte receptiv, serviabili și drăguți, mâncarea foarte, foarte buna, porțiile foarte mari. Vom reveni cu plăcere in aceasta unitate.Recomand cu încredere restaurantul Carol’s !

Mia
16 iunie 2019 00:10

Been eating here regularly for more then 3 years. Very nice atmosphere, food always fresh, amazing employees. Child friendly. I recommend!
Sursa: Google

alt
13 ianuarie 2019 15:03

The food is very good....From what i experienced i recomand the "Supa De Pui Ala Grec"
Sursa: Google

Andreea
10 mai 2019 22:56

Ok
Sursa: Google

Gavrila
15 decembrie 2020 08:48

It is a pleasure when you collaborate with Professionals! I recommend with confidence.
Sursa: Google

Alex
6 februarie 2020 11:18

I give 3 stars just for the location (looks great inside), in the rest .... I asked for a lemonade for the baby, who came with a gas in it, before ordering the food I asked about how long it is, to know if we I fit (as I was on the run), the answer was maximum 25-30min. For 2 hot preparations and a pizza I finally waited for 75min. Sin of location
Sursa: Google