Restaurant Carols

Berceni 62, IMGB, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Restaurant Carols

Carol’s este un restaurant cochet si intim, unde va invitam sa descoperiti preparate gustoase atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala, pizza din cele mai bune ingrediente, deserturi delicioase si bauturi atent selectionate. Locatia nostra este spatiul ideal atat pentru relaxare, business cat si pentru organizarea de evenimente, fie ca este vorba de nunta ta, botezul copilului tau sau petrecerea firmei tale. Restaurant Carol’s dispune de un salon elegant de aproximativ 80 de locuri cu un ring de dans generos, dotat cu bar, sistem de sonorizare / lumini profesionale si de o terasa de 30 de locuri si bar. Deasemenea locatia este dotata cu lcd si videoproiector pe care se pot urmari diverse evenimente si intreceri sportive. Internetul wireless este gratuit pentru clientii nostri. Va invitam sa ne pasiti pragul si sa va bucurati de clipele petrecute la Restaurant Carol’s.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Carols"

Păreri despre "Restaurant Carols"

alt youtuber
13 ianuarie 2019 15:03

The food is very good....From what i experienced i recomand the "Supa De Pui Ala Grec"
Sursa: Google

florin rotaru
23 decembrie 2018 07:25

Localul funcționează în spatele unui salon frizerie/coafură și este situat la aproximativ 200m de intersecția Apărătorii Patriei pe sensul către șoseaua de centură. Accesul se face pe o alee îngustă între aceasta frizerie și o clădire cu apartamente, nu sunt locuri de parcare.Restaurantul destul de curat, mâncarea decentă fără a excela, personalul ok. Cu alte cuvinte un local de cartier nici prea prea nici foarte foarte. Btw... cine a avut nefericita inspirație de a pune oglinzi pe stâlpii de susținere ar trebui concediat.
Sursa: Google

Rodi Georgescu
1 ianuarie 2019 16:39

Super Revelion 2019
Totul la superlativ
Mancare , bautura si muzica
Multumim întregului Staf si mai ales D_lui Lazarescu pt organizare.
La multi ani !!!
Sursa: Google

Augustiniu Mihaila
24 noiembrie 2018 15:22

Loc bun pentru organizat mici evenimente, party-uri, distracții. Locația e discreta si suficient de confortabila. Preturi rezonabile, servire ok.
Sursa: Google

Veronica Aghergheloaie
4 decembrie 2018 15:53

Intim și plăcut... personalul, adică fetele drăguțe și la propriu și la figurat
Sursa: Google