Ali Baba


4,4 / 4 voturi
Șoseaua Mihai Bravu 213, Hârjeu, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Ali Baba

Restaurant Ali Baba din Bucuresti, restaurant cu specific oriental, este amplasat in zona Muncii, pe Soseaua Mihai Bravu la nr 213, in apropiere de intersectia cu Calea Calarasilor, Bulevardul Basarabia si Bulevardul Decebal.

Restaurantul, decorat in stil oriental, ne aminteste de povestea binecunoscuta a lui Ali Baba si formula magica " Sesam, deschide-te !" a pesterii cu comori. Meniul de restaurant aduna preparate din bucatariile popoarelor orientale: libanez, persan, turcesc, sirian, irakian, etc.

Intr-un decor in care troneaza pe tot peretele chiar pictura cu Ali Baba, peretii fiind sculptati si pictati de mana cu mestesug, numeroasele obiecte de artizanat oriental creaza un adevarat colt de orient in care va invita sa degustati specialitati libaneze, persane, turcesti, siriene, irakiene din bucataria libaneza, persana, turceasca, siriana, irakiana gatite de maestrii bucatari cu experienta bogata in domeniu: Khaled Kalfat din Liban si Arkan Kadr din Irak.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ali Baba"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Ali Baba"

H Havana
6 ianuarie 2018 17:18 Rezervat în data de 6 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

f buna mancarea
f ok servirea
Nota zece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daniela popa
3 martie 2018 12:07

Good to satisfy your taste for Turkish food. Good lentil soup, humus, sambusek and others. On week days they have also a number of warm already-cooked dishes for a fast tasty meal. Turkish coffee available :)
Sursa: Google

Robert Sarbu
9 martie 2018 10:39

Great oriental cuisine at an affordable price. I go there almost daily.
Sursa: Google

Andrei Pojoreanu
25 aprilie 2018 20:56

One of the oldes libanese restaurant in buchareast, and still one of the best
Sursa: Google

Razvan Traian
17 mai 2018 15:43

One of the best hummus in town. Good prices!
Sursa: Google

Ruxandra Andreea Bataila
10 iunie 2018 22:04

Unul dintre cele mai bune restaurante cu mancare arabeasca din Bucuresti, fara discutii. Nu are gustul clasic de "hummus de la Mega" cum gasesti in majoritatea restaurantelor, iar kebabul este incredibil de bine condimentat.
Sursa: Google