Old Europe Inn

Str.De Mijloc 45, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Old Europe Inn

Old Europe este o imbinare placuta si eleganta intre clasic si rustic, menita sa satisfaca si gustul celor pretentiosi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Old Europe Inn"

Păreri despre "Old Europe Inn"

Evgeny Ka
29 august 2017 18:35

Very good restaurant with good food and price
Sursa: Google

sorin gabrea
28 mai 2018 16:09

Un restaurant de cartier, onorabil dar cam întunecat și neaerisit. Serviciul pare prompt, iar mâncarea comandata, deși simpla, a fost gustoasa. Interiorul este învechit, iar terasa arata a cârciumă sătească. Verdictul final - după o noua vizită.
Sursa: Google

Tibor Horvath
12 mai 2018 15:34

Foarte frumos. Mâncarea este excelenta, personal prietenos, patroni de omenie, ... etc. Recomand !!! ... ( preturile sunt normale, mai ieftin nu se poate ).
Sursa: Google

Patricia Dumitrescu
27 ianuarie 2018 06:23

Incredibil de proasta servirea. Am fost la o zi de nastere si era inchiriat tot parterul, nimeni la etaj. Doua persoane serveau, dar nu aduceau mai nimic din ce se comanda, iar prepararea mancarii a durat cateva ore bune, iar portiile au venit treptat la intervale mare de timp. Langa mine a comandat cineva un pahar vin, i-a adus o sticla si i-a plasat-o in fata.....si a plecat. Nu a desfacut sticla, nu a servit din ea....nimic!
Sursa: Google

Balea C-tin Mircea
14 decembrie 2017 02:13

De câte ori pot intru cu drag
aici. Servirea a fost întotdeauna ireproșabilă! Mâncarea totdeauna e proaspătă, nu este de pe o zii pe alta! Copii alaturi de domnele supraveghetoare de la scoala care mananca acolo sunt primul etalon al calității produselor consumate ! Succes incontinuare!
Sursa: Google