English Bar

Strada Doctor Vasile Saftu 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la English Bar

Bun venit la primul English Bar din Brasov. Pentru domnii şi doamnele care ne vizitează, clienţi ai hotelului sau pur şi simplu trecători, avem o surpriză care să aducă puţină relaxare în viaţa agitată cu care ne-am obişnuit. Primul English Cigar Bar din Braşov este situat la parterul hotelului Coroana Brasovului.
Un spaţiu discret şi elegant, potrivit atât pentru o discuţie importantă de afaceri cât şi pentru relaxare după ziua de muncă. Vă aşteptăm oricând pe la noi nu numai pentru a vă caza în cele mai bune condiţii, dar şi pentru a petrece cateva minute de calitate împreună partenerii de afaceri sau cu prietenii, la un trabuc si un vinars.

În fiecare joi seara avem câte o surpriză, începând cu ora 19:00. În plus, întrebaţi-ne de petrecerile speciale de weekend!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "English Bar"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 21:00

Caracteristici

Păreri despre "English Bar"

Stefan Popica
27 iulie 2018 15:55

The perfect place to relax with a pint of beer in front of you.
Sursa: Google

Sergiu Toteanu
28 ianuarie 2019 14:16

Best Pub in Town
Sursa: Google

Paul Dobra
20 septembrie 2016 11:40

The worst coffee I've had in my life, by far. Basically it was brown "rain water". Better use the wending machine nearby.
Sursa: Google

sofia cucu
24 iunie 2019 18:31

Mi-a facut mare placere sa imi petrec o noapte de neuitat la English Bar. Desigur ca am mai revenit si o voi mai face curand. Un loc cu adevarat magic! Recomand cu incredere.
Sursa: Google

Mihai Mohaci
20 iulie 2019 00:38

Eleganta si linistita
Sursa: Google