Colaj Café [închis permanent]

Strada Apollonia Hirscher 2, Brașov
Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Colaj Café nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Din septembrie 2012, Colajul experimenteaza colajul designului, al artelor, al gusturilor la pahar si in farfurie si place creativilor de toate varstele.

Pe timp de zi, Colajul se defineste prin cafele aduse din toate colturile lumii, fresh-uri si platouri colorate. Spre seara, se intampla un vernisaj, o proiectie, un workshop, o bere buna sau un cocktail cald.

Barul facut din usi, lampile din galeti, chiuvetele din ligheane, mobilierul nou si cel reconditionat, boltele cladirii vechi de peste 300 de ani sunt “butaforia“ care te asteapta in Colaj.

Conceptul s-a nascut din nevoia de altceva in Brasov, din setea de evenimente locale si s-a materializat prin design, evenimente si arome; nonconformist, cu respect fata de trecut si, totusi, cu un aer fresh. De aceea, numele a venit intr-un mod cat se poate de natural, la fel ca si colaborarea cu Grolsch. Mai apoi, consumatorii de Colaj s-au selectat singuri; in mare parte artisti, arhitecti sau pioni ai scenei culturale, dar si “realisti“, cu interes fata de acel altfel.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Colaj Café"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Colaj Café"

Cecile Varens
22 august 2016 23:11

Locatia este placuta, nu prea aglomerata. Cafeaua este buna, insa preturile sunt destul de mari.
Sursa: Google

eddy85m
6 ianuarie 2016 22:30

Buna muzica si ceaiul, m am simtit ca acasa...
Sursa: Google

Herman Colaj
11 martie 2016 22:21

Es mi nombre
Sursa: Google