Taverna Sarbului Sinaia
Taverna Sarbului Sinaia
4,4 / 36 voturiSe spune că în vârful furculiței poți aduna uneori veacuri întregi din existența unui teritoriu sau a unui popor. Și cât adevăr este în vorba asta! Gastronomia sârbească este exemplul cel mai puternic că gusturile unui neam pot traversa veacurile nu alterându-se, ci îmbogățindu-se de la cei care vremelnic i-au fost alături la drum. În creuzetul acestei bucătării naționale, cu o mie de savori inconfundabile, istoria a aruncat gusturile altor rețetare.
Program
- Luni - Vineri
- 11:00 - 23:00
- Sâmbătă - Duminică
- 11:00 - 00:00
Caracteristici
Păreri despre Taverna Sarbului Sinaia
Mâncarea bună, servirea buna, porțiile generoase.
Mielul la cuptor a fost bestial.
Ce nu a fost ok, cunoașterea detaliilor despre reduceri și, mai ales, surpriza de la final, taxa de statiune de 1%.
Tare sunt curios sa aflu cadrul legal al acestei taxe intr-un restaurant.
Preturi nejustificat de mari.
Mancarea decenta dar nu ceva deosebit.
Fara atmosfera. Parea ora de inchidere.
Nu cred ca o sa revin.
Rezervarea de fapt nu a fost o rezervare, locurile unde am fost pusi de ospatari au fost in terasa de la intrare si nu in restaurant, desi restaurantul era aproape gol. Mancarea foarte scumpa si foarte prost gatita (cred ca nu mai au bucatar), fara gust (friptura de miel era de fapt o piele de oaie batrana, fiarta, pusa cu zeama intr-un vas iar spanacul cu cartofi era de fapt un maldar de cartofi fierti cu o lingura de spanac decongelat) toate acestea la preturi generoase. Ospatarii tuseau printre mese fara sa puna mana la gura, fara chef si artagosi, etc.
Ciorba de fasole buna.
Plescavita nefacuta.
Carnea ciupita nu a avut nici urma de cascaval.
Snitelul congelat, fara gust.
Mancare gustoasa, personal foarte atent si zambitor, experienta placuta de fiecare data. Recomand de la fasolea cu carnati la placintele cu carne sau clatitele cu nuca, toate ne-au incantat pe noi.