KUIB Restaurant

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Garbovei 10C, Sinaia, Valea Prahovei

KUIB Restaurant

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Garbovei 10C, Sinaia, Valea Prahovei
Rezervă o masă online
O masă ca o sărbătoare. Fiecare vizită în KUIB Restaurant aduce cu sine pofta unei noi aventuri culinare, în care tu ești în centrul atenției. Gusturi tradiționale, arome internaționale sau texturi vegetariene, toate se regăsesc aici.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "KUIB Restaurant"

Program

Luni - Joi
08:00 - 21:30
Vineri
08:00 - 22:30
Sâmbătă
12:00 - 22:30
Duminică
12:00 - 21:30

Caracteristici

Păreri despre KUIB Restaurant

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "KUIB Restaurant" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

M Madalina
18 octombrie 2021 13:45 Rezervat în data de 17 octombrie 2021

I Ioana
21 iulie 2021 19:23 Rezervat în data de 18 iulie 2021

Am rezervat o masa la Kuib dupa alte 2 vizite facute cand am mai ajuns in Sinaia. De data aceasta am vizitat orasul impreuna cu cainele meu si mi-am dorit sa revin la Kuib, in special datorita privelistii, dar si a mancarii bunicele. Dupa ce m-am bucurat de bunavointa unui sofer de taxi de a ma duce impreuna cu cainele meu la restaurant, am ramas extrem de surprinsa si dezamagita cand am ajuns si mi s-a spus direct, fara parere de rau, ca accesul pe terasa nu este permis cu caini. Abia cand am spus ca doresc sa mi se anuleze rezervarea pe care am făcut-o, am fost intrebata pentru cate persoane era rezervarea. Cand a aflat ca era vorba despre 3 persoane, ospatarul ne-a spus ca am putea sta la masa din stanga intrarii, in spatele unui paravan pentru a nu deranja pe nimeni. Bineinteles ca acolo nu am fi avut parte de nicio priveliste si am refuzat categoric sa stau in spatele unui paravan ca si cum as fi fost vreo infractoare. Evident ca a trebuit sa plec pe jos si pe caldura inapoi in oras. Experienta aceasta m-a facut sa nu mai imi doresc sa revin niciodata la Kuib si sa nu il mai recomand nimanui. Exista alte restaurante in oras care merita mult mai multa apreciere.

BillyBobBubba
31 august 2021 17:33

We had a lovely experience here with a dinner for 3. The location is beautiful and giving a nice view of the mountain, inside is very cozy as well.
Impressed with the service and transparency of the menu with relevant pictures of all dishes, but most importantly the food is excellent, well portioned and with a variety and novelty you don’t normally get, definitely not in the city center, they change the menu every 6 months👏👍

Hope to return one day and thank you for a great service, much appreciated the level of attention to details and customer experiece
Sursa: Google

Daniel
17 mai 2021 12:52

Services very good, the waiters are very kind and always there for you...but the menu is not very good quality. The food could be of higher standards. The french fries were those kind you buy at the supermarket frozen.
Sursa: Google

Laurentiu
16 septembrie 2021 17:30

Best food in town and great variety of food. Elegant location and pleasant staff. I will come back for sure!
Sursa: Google

Corina
16 mai 2021 15:37

A great restaurant option in Sinaia. Beautiful location, good food, professional waiters (thank you, Iulian and George!). Recommend it!
Sursa: Google

Livia
22 august 2021 20:18

Cozy place with a nice view. The food was good (the burger in particular-juicy with a big piece of meat) and our waiter, Iulian, was very nice and friendly. 👍
Sursa: Google