KUIB Restaurant

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Internațională
Strada Garbovei 10C, Sinaia, Valea Prahovei

KUIB Restaurant

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Internațională
Strada Garbovei 10C, Sinaia, Valea Prahovei
Rezervă o masă online
O masă ca o sărbătoare. Fiecare vizită în KUIB Restaurant aduce cu sine pofta unei noi aventuri culinare, în care tu ești în centrul atenției. Gusturi tradiționale, arome internaționale sau texturi vegetariene, toate se regăsesc aici.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "KUIB Restaurant"

Program

Luni - Joi
08:00 - 20:00
Vineri - Sâmbătă
08:00 - 21:00
Duminică
08:00 - 20:00

Caracteristici

Păreri despre KUIB Restaurant

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "KUIB Restaurant" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

I Ioana
21 iulie 2021 19:23 Rezervat în data de 18 iulie 2021

Am rezervat o masa la Kuib dupa alte 2 vizite facute cand am mai ajuns in Sinaia. De data aceasta am vizitat orasul impreuna cu cainele meu si mi-am dorit sa revin la Kuib, in special datorita privelistii, dar si a mancarii bunicele. Dupa ce m-am bucurat de bunavointa unui sofer de taxi de a ma duce impreuna cu cainele meu la restaurant, am ramas extrem de surprinsa si dezamagita cand am ajuns si mi s-a spus direct, fara parere de rau, ca accesul pe terasa nu este permis cu caini. Abia cand am spus ca doresc sa mi se anuleze rezervarea pe care am făcut-o, am fost intrebata pentru cate persoane era rezervarea. Cand a aflat ca era vorba despre 3 persoane, ospatarul ne-a spus ca am putea sta la masa din stanga intrarii, in spatele unui paravan pentru a nu deranja pe nimeni. Bineinteles ca acolo nu am fi avut parte de nicio priveliste si am refuzat categoric sa stau in spatele unui paravan ca si cum as fi fost vreo infractoare. Evident ca a trebuit sa plec pe jos si pe caldura inapoi in oras. Experienta aceasta m-a facut sa nu mai imi doresc sa revin niciodata la Kuib si sa nu il mai recomand nimanui. Exista alte restaurante in oras care merita mult mai multa apreciere.

Daniel
17 mai 2021 12:52

Services very good, the waiters are very kind and always there for you...but the menu is not very good quality. The food could be of higher standards. The french fries were those kind you buy at the supermarket frozen.
Sursa: Google

Corina
16 mai 2021 15:37

A great restaurant option in Sinaia. Beautiful location, good food, professional waiters (thank you, Iulian and George!). Recommend it!
Sursa: Google

Ioana
3 iulie 2021 20:22

Very nice place. Excelent food and service. Iulian was very good at helping with our food choices here. So we thank him as well. We shall come back soon.
Sursa: Google

Ana
6 martie 2021 18:15

Very cozy atmosphere and delicious food, our waiter Iulian was very friendly and respectful. We had a really good experience. Will definitely return here next time
Sursa: Google

Victor
1 martie 2021 19:19

Great place. Good food, nice decor. Prices are mid to high for the area. But overall a great place to eat in the evening.
Sursa: Google