Restaurant Dinar

Strada Barbu Iscovescu 2, Timișoara

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Restaurant Dinar

Atmosfera de odinioară, plină de tradiție, din Zona Balcanilor, o puteți regăsi începând de azi și în Timișoara! Ne-am propus ca oaspeții care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență autentică, specifică locului, și să rămână cu o amintire deosebită!

Restaurantul Dinar Timișoara împreună cu Etno Kuća Dinar din Vršac aduc pentru prima oară în România rețetele și preparatele tradiționale balcanice premiate de către Global Trade Leader’s Club - International Hotel & Restaurant cu titlul Quality Award, premiul de excelență, acordat pentru calitatea produselor și serviciilor în cadrul galei de la Madrid din 27 ianuarie 2014.

Cu respect pentru istorie, din dragoste pentru tradiție, Restaurant Dinar readuce pentru clienții săi un colț din vremurile bune, în spiritul tradițional balcanic. Amenajat într-un stil ce accentuează frumusețea simplă a obiectelor folosite în vremuri de mult apuse, întreg localul vă învăluie cu liniște și căldură, din clipa în care ne veți păși pragul.

Aici, cea mai mare bucurie a noastră este să vă avem ca oaspeți și să vă facem pe plac. De aceea, pe lângă atmosfera intimă și liniștită, v-am pregătit o experiență culinară deosebită.

“Bucate din vremuri bune“ vă așteaptă la Restaurantul Dinar!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Dinar"

Păreri despre "Restaurant Dinar"

razvan smarandeanu
19 ianuarie 2018 20:31

Food was not only bad, but probably old if not on the verge of being expired. We did not get a food poisoning so thats a plus. And the decor seems nice and cozy so you can probably go for beers. But stay away from the food.
Sursa: Google

I Change B Policy
26 ianuarie 2018 22:41

We didn't make the best choices from the menu. Lamb was good but below expectations. Soup and chili cream were interesting. Probably better invest in grilled meat
Sursa: Google

Adrian Gencia
21 februarie 2018 09:27

If you like Balkan style BBQ this is the place for you. Decent prices, good service.. bring your appetite
Sursa: Google

Cristi Iuliu
30 ianuarie 2018 15:12

One of the best place for dinner, if you like a traditional restaurant. They have a lot of traditional food. The prices are affordable.
Sursa: Google

Suzana G.
31 ianuarie 2018 23:43

Delicious food with fair prices. Good services. Very good traditional romanian food
Sursa: Google